| 220V a întrebat:

Cine au fost unii dintre cei mai mari criminali din istorie?

55 răspunsuri:
| Urzi23 a răspuns:

Cine este cel mai mare criminal din istorie :
-Pf (Persoana fizica) Se pare ca Vaduva neagra recordul banuiesc ca este depasit dar nu este inca omologat
Pj(persoana juridica ei zic ca sunt un soi de S.R.L au facut crime dar raspund limitat =mielusei)=Ateismul S.R.L cam de 220 ani

Răspuns utilizator avertizat
| MMihai a răspuns:

Și oamenii bisericii au făcut multe crime, și au fost mereu infractori == criminali++ conducători care au făcut crime, șamd.
Ai pus o întrebare, foarte neclar formulată, la care se pot da multe răspunsuri.

| chelstone a răspuns:

Cel mai mare criminal din istorie a fost Jack Spintecatorul, a carei avdevarata identitate a ramas nedescoperita.

| wales a răspuns:

Lenin, Stalin, Mao, Pol Pot etc, greu de spus? Dar un singur lucru aveau în comun toți acești criminali? Erau atei!

| 220V explică (pentru wales):

Nici eu nu cred in dumnezeu si pentru asta nu imi place nedreptatea, o urasc si pentru ca nu cred, asta nu inseamna ca is criminal, pentru mine dumnezeu daca ar exista, nu ar lasa sa se intample ceea ce se intampla in lume, trebuie sa fi orb si surd, sa nu vezi si sa nu auzi ce se intampla in jurul tau

| aliceinchains a răspuns (pentru wales):

Și care e legătura? Ce dacă erau atei?

| wales a răspuns (pentru aliceinchains):

Doar o simplă constatare!
Apropo, tu știi ce reprezintă semnul '' mâna cu coarne '' de la poza ta de profil?

| wales a răspuns (pentru 220V):

Dacă nu îți place adevărul, evită să mai pui întrebări care știi că te vor deranja!

| 220V explică (pentru wales):

Cu ce sa ma deranjeze?

| Urzi23 a răspuns (pentru wales):

wales a răspuns (pentru alicecullen):

Doar o simplă constatare!
Apropo, tu știi ce reprezintă semnul '' mâna cu coarne '' de la poza ta de profil?

Urzi23 a raspuns cu intelepciune:

Un copil fara Dumnezeu care se incadreaza la "iarta-i, Doamne, ca nu stiu ce fac" Luca 23:34

Am mai auzit placa, schimb-o...

| wales a răspuns (pentru SaintOcea):

Te pricepi și tu! Și restul ce erau semiatei? Toți au fost atei declarați. Dar presupun că ai rămas fără net și nu ai urmărit ultimele știri.

Să schimb ce? A fost o simplă întrebare și așteptam un răspuns la fel de simplu, dar vârsta probabil te împiedică să respecți oamenii mult mai în vârstă decât tine. Criza de personalitate se extinde în exterior și astfel devine vizibilă. Specific vârstei.

| wales a răspuns (pentru Urzi23):

Da, foarte mulți tineri copiază anumite gesturi din pură naivitate, fără să cunoască, de fapt, ce reprezintă cu adevărat anumite simboluri.

Mă cunoști mai bine decât mă cunosc eu, văd... Câți ani ai?

Nu doresc o discuție lipsită de bun simt cu tine. Ți-am pus o simplă întrebare, iar reacția ta ironică a fost nejustificată. Vârsta mea cred că te interesează mai puțin, consideră că am ambii copii majori și aproape la casa lor. Deci, am și experiența necesară în domeniu.

| monstereye a răspuns (pentru 220V):

Ce religie esti tu?

| 220V explică (pentru monstereye):

Nu am asa ceva

| wales a răspuns:

Întrebarea sună așa:

" Cine au fost unii dintre cei mai mari criminali din istorie? "

Istoric vorbind, criminalii mai sus menționat au fost cei mai mari din istoria omenirii! Iar replica ta nu se justifică. Ce ai fi vrut să răspund? Dacă consideri că Biserica a făcut și lucruri rele, depune și tu o plângere. Și dacă vă supară adevărul, evitați astfel de întrebări care incriminează ateismul în mod direct, logic, nu crezi?

| wales a răspuns:

Pentru cine nu cunoaște! Nu poți să te numești comunist fără să ai o ideologie ateistă. Cele două sunt la pachet. Presupun că generația actuală o interesează mai puțin aceste aspecte, dar cine a trăit într-un regim comunist cunoaște foarte bine aceste legături. În primul meu comentariu la această întrebare am folosit doar următoarele nume:

" Lenin, Stalin, Mao, Pol Pot "

Pentru cultura generală a anumitor utilizatori neavizați care vorbesc doar dintr-o pură imaginație " istoria pentru ei reprezentând un nivel de neatins ", în primul rând, nu l-am amintit pe Hitler. 2. Hitler s-a autodeclarat catolic, dar faptele lui spun altceva, iar marii interpreți istorici l-au clasificat cu vederi marxiste, iar Karl Marx a fost ateu. Mai departe rămâne să gândiți voi ce a fost dictatorul Hitler și cu ce profil corespunde. Faptele vorbesc!
Presupun că anumiți utilizatori, nu caută decât să ne arate în ce nivel de subcultură trăiesc. Articulând vag doar 2-3 cuvinte jignitoare și cam atât.

| 220V explică (pentru lolosaurus):

Ce bine spui lolozilla si el crede ca stie istorie

| wales a răspuns (pentru lolosaurus):

1. Tu ești liberă să crezi ce vrei, dar asta nu schimbă cu nimic datele adevărate ale istoriei. Comunismul ateist a făcut cel mai mare număr de victime din istoria omenirii și punct.
2. Treaba cu Hitler, te bagi în seamă singură, probabil te plictisești și nu ai cu cine să te cerți, dar te asigur că ai greșit persoana. Dacă ai fi citit primul meu comentariu, ai fi aflat că nici nu l-am amintit pe Hitler, altcineva a spus că eu aș fi spus, în fine. Citește atent și ai să înțelegi, de fapt ce este cu acel răspuns, iar dacă nu înțelegi, las-o așa.

| wales a răspuns:

Ca să ne înțelegem! Nu eu încriminez ateismul, ci ei s-au încriminat singuri, iar numele de criminali fruntași, istoria o spune, nu eu. Întrebarea a fot despre marii criminali, asta am răspuns. Dacă întrebarea viza altceva și răspunsul meu era altul.
Nu trebuie să-ți fie milă de mine, ci de tine, eu am părăsit România de mult. Acum trăiesc într-o țară creștină și mult mai educată decât decât alte țări. Și nu ateii au ajutat cel mai mult lumea, vezi formarea statului american, de exemplu.

| wales a răspuns:

Din răspunsul tău, plutește un ton de invidie, de ce oare? Nu-mi amintesc să te fi jenat cu ceva? Tu ai o problemă personală cu mine? Revizuiește-ți atitudinea și da dovadă că ești un om educat.

| wales a răspuns:

Nu știu ce aștepți de la mine? Vorbești fără noimă! Dacă consideri că am spus ceva greșit, introdu textul scris de mine între ghilimele și atât, dacă ești nehotărât și nu știi ce vrei, gata, pune punct și bye-bye.

| Filip23 a răspuns:

Dupa numarul de victime:
1. Mao 70000000

2.Stalin 20000000 (avandul coechipier pe Beria)

3.Hitler 10000000

| RXN a răspuns:

Cele mai multe crime s-au facut 'in numele Domnului Dumnezeu'.

| ForJesus a răspuns:

Aia fără frica de Dumnezeu!

| elenyss a răspuns:

Contesa maghiara Elisabeta Bathory a fost inclusa in Cartea Recordurilor ca fiind persoana care a comis cele mai multe crime in serie din istorie, in afara situatiilor de razboi.
Primul loc in topul celor mai mari criminali in serie este ocupat de o romanca, viata sa fiind si astazi un mister pentru criminalisti. Nici macar numele adevarat nu ii este cunoscut, avand in vedere ca a ramas in istorie ca fiind Vera Renczi, sau "Vaduva neagra", nume pe care l-a preluat de la al doilea sot al sau.

| nic3rr a răspuns:

Cel mai mare criminal din istorie a fost o romanca!
http://www.ziare.com/......ca-1042227

| MineIsLikeABridge a răspuns (pentru nic3rr):

Ce tampeni spui, cum ma, ca a ucis doar vreo 30 de persoane, in timp ce in Norvegia...
Tu te auzi?

| 220V explică:

Fara vreun genocid, ganditi-va acum vreo 150-200 de ani daca faceai cea mai mica blasfemie, nu-i placea bisericii fata ta, dispareai de pe fata pamantului

| Urzi23 a răspuns (pentru 220V):

Brindusoiu explică:
Fara vreun genocid, ganditi-va acum vreo 150-200 de ani daca faceai cea mai mica blasfemie, nu-i placea bisericii fata ta, dispareai de pe fata pamantului

Urzi23 a raspuns cu intelepciune :

2011-150=1861 Mai da bre pe la scoala.

| 220V explică (pentru Urzi23):

Ce prost esti ma, eu am dat un nr fara sa ma gandesc exact suma, dar asa ii facut romanul, doar pus pe scandal

Eu zic sa te duci sa bei apa, vezi ca ai sarit gardul si nu este bine.La un raspuns cu bun sint te porti ca un n,,,, chestie de educatie si 7 ani de evolutionism

| 220V explică:

Exact la asta ma refeream eu, uitati-va ca in Romania biserica ii una dintre cele mai bogate institutii din tara si ajuta saracii sa nu moara de foame? NU

| 220V explică:

Pentru toti crestinii, toti pana la urma o sa facem acelasi lucru, a scuze voi o sa ajungeti la sanul domnului sa sugeti de la el, nu vedeti ca voi incepeti toate certurile

Brindusoiu explică:

Pentru toti crestinii, toti pana la urma o sa facem acelasi lucru, a scuze voi o sa ajungeti la sanul domnului sa sugeti de la el, nu vedeti ca voi incepeti toate certurile

Urzi23 A raspuns cu intelepciune:

Vad ca nu te ajuta memoria citeste raspunsul 13 dat de tine cuvintul numarul 2. Esti de toata jena.

Fa la dreapta melcule rolling on the floor

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Pai cel mai mare criminal este cel care face rau fara sa ii para rau, ala este clar

| NewLife18 a răspuns:

Criminal,depinde in ce fel
Hitler

| Mockingbird a răspuns:

Criminalii in serie nu au nici o legatura cu faptul ca sunt atei sau catolici (dupa cum se spune ca biserica catolica ar fi ucis mult in numele credintei). In general un astfel de sadism pe care-l manifesta aceste persoane se explica prin diverese afectiuni cerebrale. Adica nu sunt sanatosi minatal! Un exemplu ar fi
Gilles de Rais, cel care a omorat sute de copii prin macabrele metode de tortura si viol.

| Crissena a răspuns:

Sper ca nu intrebi despre vreun genocid, nu?

| Crissena a răspuns:

Colonizatorii americii

| erasier a răspuns:

Unul dintre cei mai mari criminali in serie a fost PEDRO LOPEZ cunoscut sub denumirea de monstrul din andes care a ucis aproape 400 de oamenii