| OctavianDanielMaria a întrebat:

Cine avea cheile de la poarta raiului pana sa apara Petru?

58 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine.(Ioan 14-6)
Cheile raiului le- a detinut totdeauna si le detine Mantuitorul Hristos.

Răspuns utilizator avertizat
| ania a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

În sensul că de El depinde cine intră în rai și cine nu.

| ania a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Nu, de Iisus

| sierra1 a răspuns:

Apreciez! iar i-ai blocat pă ăștia, indoctrinații!

| iurii75 a răspuns (pentru sierra1):

rolling on the floor O varză apreciază altă varză!
Că primul iubeste sa-și etaleze prostia e lucru cunoscut. Tu tot încolo mergi?

| sierra1 a răspuns (pentru iurii75):

" iurii75 : primul iubeste sa-și etaleze prostia"

ce te face să crezi că ești tu mai dăștăpt ca altii?
Mie-mi pare că tu-ți etalezi cu emfază ignoranța

Faptul că unul pune întrebări stupide fără a avea barem un minim de cunoștințe în cauză, iar altul îl apreciază pentru aceasta!

" fără a avea barem un minim de cunoștințe în cauză,"

și ce "CUNOȘTINTE" zici tu că ai? Mă uit la ce intrebi: zero.

Vorbim aici doar de fitile fictive: chei. rai, sfinți. Ești doctor in sf? Nici atât!

" iurii75 a răspuns : că unul pune întrebări stupide "

ce zici de asta :

https://www.tpu.ro/......care-este/

Copile, liniștește și stai calm.
E deja clar că logica te ocolește.

| iurii75 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Sper deosebire de tine...
rolling on the floor

Ai pronunțat cuvântul logică?

ce să zic, mustești de logică cu asta:

https://www.tpu.ro/......care-este/

Copile, repet - fii liniștit.
Nu te stărui să devii că dany - lipsit de judecată.
Era o întrebare referitoare la convingerile unui cult religios și la categoria"religie". Ti se pare straniu acest lucru? Atunci te compătimesc.

Cum spuneam: "colcăie" logica in intervențiile tale! În toate. Si o mai și invoci...Mi-e milă de tine

Clar cu tine.

Gata, asta e tot ce poți?

| sierra1 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Nu contează, ideea e că NU poate duce o idee până la capăt fără intrevenții "divine"

| Mayhem666 a răspuns:

Vai de mine, am citit chelie in loc sa citesc cheile si nu stiam de ce intrebarea nu avea sens.

| iurii75 a răspuns:

„Îţi voi da cheile regatului cerurilor şi orice vei lega pe pămînt va fi legat în ceruri, şi orice vei dezlega pe pămînt va fi dezlegat în ceruri." — Mat. 16:19.
Pentru varză - regatul cerurilor ( sau împărăția cerurilor) si paradisul ( raiul) nu este același lucru. Paradisul a fost si va fi pe pămînt, regatul este in cer.
Iar dai cu capul în perete. Se vede că te-ai speriat de poarta nouă! rolling on the floor

Buna ziua, mătușică.
lapte acru-n putinică.
mătușică, ești surdă?
N-are baba urdă!
rolling on the floor
Îți explic că întrebarea ta e aiurea ( ca și restul), și tu întrebi "cui?"
rolling on the floor varză stai la fund!

Și normal că în băltoace plutești la suprafață, ești plin de rahat.
rolling on the floor

Bade - vino cu argumente, nu cu citate de doi bani. Dar ALTELE decât cele contestate. Adică nu din biblie sau ce-o fi citatul ălă

"argumente dar nu din biblie..." - copile, nu dorești să gândești puțin înainte de a scrie ceva?
Deci varză pune întrebări referitoare la Biblie ( sau mai degrabă bazate pe vorbe băbești) iar eu nu trebuie sa dovedesc cu Biblia că afirmația lui e aiurea ci cu "altceva"?
Vorbești serios?

Varză proastă, întrebarea nu necesita dovedirea vreunui lucru, sau in amnezia sa boul nici nu mai ține minte ce a întrebat?
rolling on the floor
Cât de tâmpit trebuie să fii că la o astfel de întrebare să ceri dovadă că Biblia este cuvântul lui Dumnezeu?
Varză, stai la fund că deja pute...
rolling on the floor

Repet pentru boi - reciteste-ti întrebarea și nu mai da cu capul în gard.

"Intrebarea e despre Petru." - și după tine eu trebuie la aceasta sa argumenteze nu cu Biblia ci cu altceva?
Chiar mi-i interesant cum arăți, cu siguranță că tâmpenia și prostia și-au pus amprenta pe fizionomia ta!

Noi nu avem nimic in comun așa că vezi-ți d-ale tale. E vremea de rugăciune, oragă-te cuiva să-ți dea minte. Ești in deficit

| sierra1 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

N-ar fi vreo problemă dacă nu si-ar da (prea des) cu cărămida in piept crezând - degeaba desigur - că e mai bun/ă ca alții

| badpanda a răspuns:

Nu era incuiata.Era legata doar cu o sarma pusa de un moldovean din Galati.

| Eisenheim a răspuns:

La țară când erai plecat puneai matura in ușă laughing având în vedere cat de păcătoși santem, chiar crezi că trebuie să încuie ușa raiului? Poți să o lași larg deschisă, daca cei răi sânt trimis în iad de unde nu poți fugi, îți dai seama câți ajung la poarta raiului laughing

| Cybele a răspuns:

Cauta-ti o ocupatie. Se pare ca ai foarte mult timp liber. Iti recomand Netflix. Se mai duce din timp intr-un mod placut.

| Cybele a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Traiesti in Romania. Gasesti filme pe net moca cate vrei?
Sincer acum... vazand ce intrebari si ce raspunsuri ai imi starnesti asa o frustrare si poate chiar asta e scopul tau: sa starnesti suparari si frustrari. Pe mine nu ma deranjeaza ce spui despre religie, ci ma frustreaza cand vad oameni care nu stiu ce sa faca cu timpul lor. Viata e numai una si trebuie sa profitam de timpul ăsta la maxim. Si cand vad pe cineva care isi foloseste timpul pretios vrand sa demonstreze ceva fara sens, care nu duce nicaieri... nu stiu.
E ok sa nu crezi in Dumnezeu dar nu o sa poti schimba perceptia celorlalti. Din punctul meu de vedere e inutil sa demonstrezi ca Dumnezeu exista sau nu. Religia e ceva intim care tine de fiecare individ. Poate sa fie dusa la extrem sau nula. E treaba fiecarui om. Nu ne apucam acum sa ne dam in cap pentru orice ****.
Nu ma iau de tine din rautate, chiar invers. Iti scriu uneori in gluma si misto ca sa pastrez aceeasi nota pe care o ai tu.

Pana la urma omoarati timpul cum doresti. Eu am zis sa-ti dau un sfat prietenesc pentru ca simteam ca ai nevoie. Daca vrei tine cont de el, daca nu atunci fa ceva maro pe el?
Va trebui sa ma obisnuiesc cu ideea ca unii au pasiuni ciudate?
Si legat de raspunsul cu Harry Potter. E treaba lor în ce cred. Unii cred ca au fost rapiti de extraterestii, alti cred ca in vaccin ne baga cipuri. Ce sa le facem acum? Sa le dam in cap? Daca ar fi sa dau in cap la oricine mi se pare mie ca nu e aliniat la ideile mele as toci cate o bata pe saptamana?
In concluzie: daca tie iti place sa-ti omori timpul fara sens, fiind hater la religie... treaba ta. Mi-am spus si eu parerea ca cica e dreptul meu.

Care noua? Esti mai multi oameni?
Nu ti-am bagat pe gat nimic. Asa cum tu iti exprimi parerea, asa fac si eu. Poti sa ma ignori daca nu iti convine.

Dar nu am treaba cu comunitatea ateilor. Am prieteni atei cu care ma inteleg perfect. Ne respectam unii pe altii, de aia ne merge prietenia.
Daca tu crezi ca ma iau de tine ca esti atee atunci mi-am racit tastatura degeaba. Nu ai inteles nimic si constat ca imi pierd timpul cu tine. Uite aici ne asemanam laughing. Ne pierdem amandoua timpul aiurea laughing.

Ok.

| OniChan666 a răspuns:

Baiatul ala de vinde Golf 4 in parcarea de la mall.