Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine.(Ioan 14-6)
Cheile raiului le- a detinut totdeauna si le detine Mantuitorul Hristos.
În sensul că de El depinde cine intră în rai și cine nu.
Nu, de Iisus
" iurii75 a răspuns : că unul pune întrebări stupide "
ce zici de asta :
https://www.tpu.ro/......care-este/
Sper deosebire de tine...
Ai pronunțat cuvântul logică?
ce să zic, mustești de logică cu asta:
https://www.tpu.ro/......care-este/
Nu contează, ideea e că NU poate duce o idee până la capăt fără intrevenții "divine"
Vai de mine, am citit chelie in loc sa citesc cheile si nu stiam de ce intrebarea nu avea sens.
„Îţi voi da cheile regatului cerurilor şi orice vei lega pe pămînt va fi legat în ceruri, şi orice vei dezlega pe pămînt va fi dezlegat în ceruri." — Mat. 16:19.
Pentru varză - regatul cerurilor ( sau împărăția cerurilor) si paradisul ( raiul) nu este același lucru. Paradisul a fost si va fi pe pămînt, regatul este in cer.
Iar dai cu capul în perete. Se vede că te-ai speriat de poarta nouă!
Buna ziua, mătușică.
lapte acru-n putinică.
mătușică, ești surdă?
N-are baba urdă!
Îți explic că întrebarea ta e aiurea ( ca și restul), și tu întrebi "cui?"
varză stai la fund!
Și normal că în băltoace plutești la suprafață, ești plin de rahat.
"argumente dar nu din biblie..." - copile, nu dorești să gândești puțin înainte de a scrie ceva?
Deci varză pune întrebări referitoare la Biblie ( sau mai degrabă bazate pe vorbe băbești) iar eu nu trebuie sa dovedesc cu Biblia că afirmația lui e aiurea ci cu "altceva"?
Vorbești serios?
Varză proastă, întrebarea nu necesita dovedirea vreunui lucru, sau in amnezia sa boul nici nu mai ține minte ce a întrebat?
Cât de tâmpit trebuie să fii că la o astfel de întrebare să ceri dovadă că Biblia este cuvântul lui Dumnezeu?
Varză, stai la fund că deja pute...
Repet pentru boi - reciteste-ti întrebarea și nu mai da cu capul în gard.
"Intrebarea e despre Petru." - și după tine eu trebuie la aceasta sa argumenteze nu cu Biblia ci cu altceva?
Chiar mi-i interesant cum arăți, cu siguranță că tâmpenia și prostia și-au pus amprenta pe fizionomia ta!
Deja ți-am găsit portretul.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/......ps?/images
N-ar fi vreo problemă dacă nu si-ar da (prea des) cu cărămida in piept crezând - degeaba desigur - că e mai bun/ă ca alții
La țară când erai plecat puneai matura in ușă având în vedere cat de păcătoși santem, chiar crezi că trebuie să încuie ușa raiului? Poți să o lași larg deschisă, daca cei răi sânt trimis în iad de unde nu poți fugi, îți dai seama câți ajung la poarta raiului
Cauta-ti o ocupatie. Se pare ca ai foarte mult timp liber. Iti recomand Netflix. Se mai duce din timp intr-un mod placut.
Traiesti in Romania. Gasesti filme pe net moca cate vrei?
Sincer acum... vazand ce intrebari si ce raspunsuri ai imi starnesti asa o frustrare si poate chiar asta e scopul tau: sa starnesti suparari si frustrari. Pe mine nu ma deranjeaza ce spui despre religie, ci ma frustreaza cand vad oameni care nu stiu ce sa faca cu timpul lor. Viata e numai una si trebuie sa profitam de timpul ăsta la maxim. Si cand vad pe cineva care isi foloseste timpul pretios vrand sa demonstreze ceva fara sens, care nu duce nicaieri... nu stiu.
E ok sa nu crezi in Dumnezeu dar nu o sa poti schimba perceptia celorlalti. Din punctul meu de vedere e inutil sa demonstrezi ca Dumnezeu exista sau nu. Religia e ceva intim care tine de fiecare individ. Poate sa fie dusa la extrem sau nula. E treaba fiecarui om. Nu ne apucam acum sa ne dam in cap pentru orice ****.
Nu ma iau de tine din rautate, chiar invers. Iti scriu uneori in gluma si misto ca sa pastrez aceeasi nota pe care o ai tu.
Pana la urma omoarati timpul cum doresti. Eu am zis sa-ti dau un sfat prietenesc pentru ca simteam ca ai nevoie. Daca vrei tine cont de el, daca nu atunci fa ceva maro pe el?
Va trebui sa ma obisnuiesc cu ideea ca unii au pasiuni ciudate?
Si legat de raspunsul cu Harry Potter. E treaba lor în ce cred. Unii cred ca au fost rapiti de extraterestii, alti cred ca in vaccin ne baga cipuri. Ce sa le facem acum? Sa le dam in cap? Daca ar fi sa dau in cap la oricine mi se pare mie ca nu e aliniat la ideile mele as toci cate o bata pe saptamana?
In concluzie: daca tie iti place sa-ti omori timpul fara sens, fiind hater la religie... treaba ta. Mi-am spus si eu parerea ca cica e dreptul meu.
Care noua? Esti mai multi oameni?
Nu ti-am bagat pe gat nimic. Asa cum tu iti exprimi parerea, asa fac si eu. Poti sa ma ignori daca nu iti convine.
Dar nu am treaba cu comunitatea ateilor. Am prieteni atei cu care ma inteleg perfect. Ne respectam unii pe altii, de aia ne merge prietenia.
Daca tu crezi ca ma iau de tine ca esti atee atunci mi-am racit tastatura degeaba. Nu ai inteles nimic si constat ca imi pierd timpul cu tine. Uite aici ne asemanam . Ne pierdem amandoua timpul aiurea .
Ok.