Pai de cine ai vrea sa fi creata daca nu de Dumnezeu? normal ca Dumnezeu ne-a creat.
@mihaidavidonglu citire:
„I-am scris unui băiat asta și am copiat-o și pentru tine :"
Dand un search pe google de fapt ai mai scris-o de vreo peste 10 ori da vrei sa ne omori
@Necrophagist a răspuns: ____ da vrei sa ne omori
A) 1... Te deranjează că nu ai argumente logice să combați asta cu păcatul Non Creației?!
2...Te deranjează că Creatorul I-a hărăzit pe toți oamenii nu doar pe creștini, ci pe toți, și pe cei de alte credințe și pe atei cu capacitatea de a creea?!
3...Asta cu Creația ar trebui să fie comandament al speciei oameni!
B)... Decât să cumperi aparat de fotografiat, (nu strică dacă ai apucat să îl cumperi!)
Învață Anatomie Artistică.
Desenează după natură, nu după poze.
Învață și ceva anatomie și apoi anatomie artistică umană și animalieră, ex :
Tratat de sculptură Constantin Baraschi vol 1 (a apărut în 2 volume, ), Anatomie artistică Gh. Ghițescu în 3 volume, ceva din cărți de perspectivă etc.
Poți face copii după desene și tablouri făcute de pictori buni.( Rafael Sanzio, Michelangelo Buonarroti, Leonardo da Vinci, Sandro Botticelli - ( Alessandro di Mariano Filipepi), Fra "Filippo Lippi, Masaccio, Andrea Mantegna, Piero della Francesca, Tiziano Vecelli sau Tiziano Vecellio (c. 1488 / 1490 [ 1 ] - 27 august 1576), mai bine cunoscut sub numele de Titian, Giorgio Barbarelli Zorzo da Castelfranco, sau Zorzi da Castelfranco, cunoscut mai ales ca Giorgione, Fra Angelico, Veronese, Diego Velázquez (Diego Rodriguez de Silva y Velázquez ), Hans Holbein, Albrecht Dürer, Peter Paul Rubens, Rembrandt van Rijn, etc.).
Pictor sau grafician adevărat înseamnă multă muncă.
Există și pictori care pictează pe ziduri „ frescă adevărată".
De colorat se poate colora în: ceracolor, cera-pastel, pasteluri grase, creioane colorate, tușuri colorate, cerneluri colorate, acuarelă, pastel, guașă, tempera, ulei, vopsele acrilice, și evident că este și cea mai nobilă tehnică plastică „fresca adevărată" etc.
Succes.
Mihaidavidoglu1954
1. Nu am chef sa citesc copy paste-uri doar din dragul de a contrazice
2. Cu capacitatea de a creea dar si de a intelege, ceea ce nu faci tu, tu copiezi parerile altora cand ai putea reflecta la propria existenta
3.nu imi place sa imi tin modele pentru studii indelungate,zic eu, pozele sunt utile, am trecut peste faza de teorie asa ca nu ma faci sa ma simt mai umilit sau mai inferior. Pictez de 10 ani in ulei dar multumesc oricum
Si ca un PS nu imi da recomandarile cu copy paste pe care le-ai mai dat unor copii de 12 ani
De ce sa nu cred? E destul sa ma uit la modul cum sunt format, si mai usor imi e sa cred decit sa nu cred. Organismul meu e un tot unitar format din milioane de celule care se sincronizeaza perfect, creierul meu depaseste orice computer din lumea asta, la orice capitol exceptind viteza de lucru, inima mea e o pompa ce adesea pompeaza fara reparatii timp de peste 70 de ani, miinile mele pot crea si face cele mai diverse lucruri, si lista poate continua. Imi e mai greu sa cred ca am aparut la intimplare decit ca am fost creat de Dumnezeu.
Stef
Pai de ce sa ma injure? I-am jignit eu cu ceva, sau le-am dat in cap? Cine injura, o sa fie raportat!
Pai ce este Dumnezeu pentru noi? Creatorul a tot ce exista.Deci...noi suntem creati...de Creator, adica de Dumnezeu.
DClaudiuLovesBoys
Tu stii ca este pacat sa minti, sau sa raspandesti zvonuri neadevarate?
Da eu cred, dar...Acum simcer nu crezi ca ar trebui s-o lasi mai moale? Nu de rau zic,dar fiecare are viata lui, fiecare crede in ce vrea, nu?
P.S Cred ca iubesti aceasta categorie
Ceva a creat totul ...asta e parerea mea!
Dar nu cum spune biblia ...probabil ca lumea a fost creata de ceva care ne-a lasat sa evoluma de la sine!
(si prin creat spun de aparitia primilor atomi, si gaze care au dus la big bang.si care nu se stie inca cum de au aparut )
Eu una sunt creeată de mama şi tata :]]. e logic. *ironică*
Nu ştiu. aveţi un argument logic ca să afirmaţi această întrebare? Eu nu cred.
anonim_4396 întreabă:
cascadorys întreabă: