Eu cred in Dumnezeu. Religia nu te mantuie. Mantuit esti numai prin Sangele lui Isus Hristos.Ca sa fii un copil a Lui Dumnezeu trebuie sa rastignesti firea pamanteasca, sa nu fi robit de patimi si de pofte si sa ai o inima infranata.
Iar aceste lucruri sunt imposibile fara pocainta si fara ca Duhul lui Dumnezeu sa puna stapanire pe tine si sa iti conduca viata.Eu ma straduiesc in fiecare zi mai mult sa fiu mai credincioasa, nu religioasa si sa ajung desavarsita in dragoste.
Dumnezeu sa te binecuvanteze!
Pocainta este porunca lui Dumnezeu pentru fiecare om.Fiecare dintre noi incearca sa se apropie cat mai mult de Dumnezeu.El ne spune ca putem sa mancam orice,nu ce intra in gura spurca pe om,ci ce iese din gura caci iese din inima.Daca cuvintele care ies din gura ta sunt bune si curate,si inima ta este buna. Sa te pocaiesti inseamna sa te caiesti de pacatul facut sa iti ceri iertare,si sa te lasi de el.
Poti sa fii pocait la ortodocsi,si poti sa mergi intr-o adunare si sa nu fii pocait.Domnul Isus nu are doctrina nici unei religii sau denominatiuni nu instiga impotriva vreunei grupari religioase nu cere adeziuni.Singura sursa infailibila de adevar a fost este si ramane Cuvantul lui Dumnezeu.Doctrina adevarata este invatatura si exemplul Domnului Isus Hristos.Daca vii inaintea Lui cu o inima plina de cainta,sincera si curata si daca crezi din toata inima,Isus te spala in sangele Lui,si iti iarta toate pacatele.
Fiecare care nu este ateu, are niște idei religioase.
Dacă ideile unui om coincid cu anumite idei ale unei religii atunci acel om va adera la acea religie, iar în caz contrar nu, rămânând cu propriile sale idei religioase.
Eu cred in Dumnezeu.cum sa nu crezi in El cand mereu ne cheama la El.mereu dragostea Lui car intrece orice minte rationala ne protejeaza si en iubeste dar omul din cauza pacatelor nu poate vedea acest lucru din pacate. CRED in Dumnezeu si nu imi este rusine sa afirm asta.Credinta este cel mai bun lucru pe care il poate avea omul intr-o viata de om.nu bogatia,nu averea, nu femei, droguri masini vile.etc.toate astea sunt nimicuri pamatesti.la judecata nu te intreaba Dumnezeu daca ai condus Mercedes slk cu motor v12. tot ce conteaza este credinta adevara, izvorata dintr-o inima sincera care iL cauta pe Dumnezeu cu adevarat.credinta in Domnul Iisus Hristos ca El a luat asupra sa toate pacatele acestei lumi depravate care refuza sacreada in Dumnezeu(si totusi Dumnezeu nu ne pedepseste pe masura raului pe care il facem doar ne atentioneaza; daca ne judecata cu dreptatea si mania Lui num ai era viu unul toti ardeam in iad acum).Cum sa nu crezi in Dumnezeu?
uita-te la intrebarea mea:
http://www.TPU.ro/......-ale-mele/
p.s: sunt crestin-ortodox(credinta adevarata este ortodoxia. Iisus este ortodox.)
Traiesc prin credinta, crezindu-L pe Dumnezeu pe Cuvant.Sentimentele mele sunt puternice, dar:Cuvantul lui Dumnezeu este mai adevarat decat oricare dintre sentimentele mele.Cuvantul lui Dumnezeu este mai adevarat decat orice experienta de-a mea.Cuvantul lui Dumnezeu este mai adevarat decat orice imprejurare cu care ma voi confrunta vreodata.
Nu conteaza religia.Ai o relatie buna cu Dumnezeu? Te-ai pocait cu adevarat de pacate? Ai inceput o viata noua cu El? Asta inseamna adevarata credinta.Cand va veni inapoi Domnul Isus, nu cred ca ne va intreba ce religie ai fost...(si sa nu zici ca nu ti-am raspuns la intrebare, sunt evanghelista)
Vorbesti in limbi?
anonim_4396 întreabă:
nesuferit întreabă:
anonim_4396 întreabă:
StrongHeart întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: