TU?
Acu intreb eu ceva
Care nu crede in invierea bla bla bla dati "RASPUNDE" la mine
Oamenii nu inviaza asa brusc si nici nu se ridica la cer, iar zeii nu vin pe pamant, ca sa moara pentru nimic, ca oricum ei sunt atotputernici
Daca Dumnezeu nu exista nu pierzi nimic daca crezi in El, dar daca El exista si tu nu crezi pierzi tot! eu cred
Eh, asta am tot spus-o aici pe site!
Asa este... dar noi incercam sa negam lucrul acesta pentru ca este mai usor sa faci rau decat bine!
Si daca in Biblie scria ca ai voie sa ucizi, sa furi sa faci tot ce-ti taie capul~... am fi crezut cu totii in Dumnezeu fara sa mai cautam raspunsuri, cum facem noi acum!
Deci daca este greu sa respecti ce scrie in Biblie, nu trebuie sa negam existenta Lui pentru ca nu ne convine acest lucru.
Poti sa crezi in Dumnezeu si fara sa crezi in Biblie! Exista carti asemenea Bibliei cum ar fi Coranul! Dar credinta poate exista si fara aceste doua carti!
Da. Martori sunt cei doisprezece apostoli, care n-au fost alesi pentru cunostinte sau retorica, ci pentru aceea ca erau drepti.
"Iisus i-a zis: Pentru ca M-ai vazut, ai crezut. Fericiti cei ce n-au vazut si au crezut!" (Ioan 20, 29)
Citeste Biblia!
Daca Jedi nu ar fi adevarati, nu s-ar vorbi despre ei.
LOGICA TA MA OMOARA))))))))))))
Dupa tine, totul exista atata timp cat se vorbeste despre acel ceva. MOOOOR
Pai si atunci spune tu logica ta daca stii atatea, nu chiar desprea tot ce se vorbeste e adevarat dar crezi ca oamenii care cred in aceste lucruri sunt nebuni vorbesc despre ceva ce nu a existat hai sa fim seriosi...