| TolikTrohin28 a întrebat:

Cine crede in vindecari in care sunt facute in Numele Lui IIsus? Sau credeti ca este un circ?

19 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Eu cred

| Werrich a răspuns (pentru ania):

Atunci de ce au murit atatia frati penticostali de coronavirus daca Isus vindeca?

| ania a răspuns (pentru Werrich):

Nici penticostalii nu sunt nemuritori.

| Werrich a răspuns (pentru ania):

Stiu, dar alte culte in afara de penticostali, AZS si carismatici nu cred in vindecare divina.

| RAY a răspuns:

A crede e una a stii e altceva, stim ca funcționează? Nu stim

| Celcestietot a răspuns:

Nu este un circ, minunile au loc.

Răspuns utilizator avertizat
| Holiday a răspuns:

Singura "minune" in numele lui Isus e cum fac organizatiile religioase sa dispara banii din buzunarele fraierilor si sa apara in conturile lor.

| Werrich a răspuns:

Daca sunt vindecari in acest Isus de ce nu se vindeca fratii de Coronavirus-19?

| StrongHeart a răspuns:

M-am saturat de lumea asta plina de oameni necredinciosi, inclusiv de mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a înțelege cum funcționează minunile astea acum trebuie mai întâi să înțelegi Cine mai este cu noi, aici, să facă minunile. Noi suntem oameni, singurele minuni pe care le facem sunt inginerești...

Duhul Sfânt este acum cu noi. Scopul Duhului Sfânt este menționat de Domnul Isus și anume de a puncta Adevărul și de a aduce aminte învățăturile Domnului Isus.

Dacă vrea cineva să facă minuni ca Domnul Isus trebuie să fie ca El: Ioan 14:12.

| TolikTrohin28 explică (pentru anonim_4396):

Trist ca nu ai cercetat ce trebuie Macru 16 vers 17-18! Si azi se fac minuni in Numele Lui Iisus, eu am facut-o prin punerea mainilor! Multi cresti nu cred asa ceva chiar nici popii! Eu am fost otodox, toate oasele, icoane, toti sfintii si toate traditiile este idolatrie!

| Werrich a răspuns (pentru TolikTrohin28):

Bravo, înseamnă că ești bogat dacă ai de unde sa dai sfânta zeciuiala și colectă. Eu nu am atâția bani.

| anonim_4396 a răspuns (pentru TolikTrohin28):

Incredibil... ești genul ăla de ipocrit.

Ce biserici produc astfel de specimene? Că nu înțeleg.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unele vindecări sunt autentice, altele sunt spectacol. Dar nu trebuie să ne lăsăm prea impresionați de o minune, mai ales dacă în miezul ei nu este Adevărul.

| marinaru777 a răspuns:

Credinta nu e un circ

| marinaru777 a răspuns:

Odata ce am vazut posedati pe viu in biserica la Sf Maslu nu prea e circ.

| pacatosulBogdan a răspuns:

Circ sectant penibil si fara nicio credibilitate. Unde e secta neoprotestanta, acolo e "tatal minciunii".

| Whateverrr a răspuns:

Cred in puterea lui Iisus, dar asta nu inseamna ca noi, oamenii, putem vindeca in numele Lui.