Pina la urma tu vorbesti despre credinciosi, cred.Cel putin eu asa vad, pentru ca personajul lor nici na existat, noi il vorbim pe ala de rau care de fapt nici nu exista sau na existat.Clericii asa este sint cum spui, dar ce putem face? Unde mai pui ca acest cler este sustinut si de putere si mai peste tot sint protejati.Asta arata de fapt o singura concluzie si anume ca pe aceasta planeta sint multi, sau majoritatea ceva mai saraci cu duhul vorba lor.Te poti pune cu majoritatea? cu puhoiul? Vorbim dar cred ca nu rezolvam mare lucru.Au fost dea lungu timpului si altii care au vorbit si care erau cunoscuti dar se pare ca religia asta este ca un drogpt cei care sint religiosi.Singura sansa este dictatura iar ei sa fie supusi impozitarii, pentru ca ce face este de fapt este o afacere.Si daca e so luam pe bune ei deja lucreaza ilegal, deci am putea spune ca sint in ilegalitate.Privatizarea biserici care este sustinuta de stata si anume BOR este solutia cea mai buna, si apoi trecerea la impozitarea lor, cel putini cladiri, terenuri apa, curent electric etc.Atunci sai vedem ce or sa mai faca.Dar eu sa imi spun parerea persoanala din ce vad si amobservat biserica dintotdeauna a fost cumva protejata de putere. Daca sa spunem am privatiza biserica,le-am impozita cladirile,terenurile, doar atit sa nu mai adaug sa-i spunem si la impozitarea veniturilor ei sar destrama, din biserica si din orice religie indiferent care ar fi ea n-ar mai ramine mare lucru, ar ramine doar ceva ramasite, amintiri si etc.Pun pariu pe orice cu oricine ca o religie nu poate exista mult timp fara suport din partea puteri.Nu au cum, pentru ca ei nu produc nimic, si sa spunem cei care iar sustine no sa reuseasca sa-i tina prea multa vreme, deci intr-un final se va ajunge la ceva povesti despre religia respectiva.
Tu esti tot acelasi cu fostul (nu mai retin numele) care nu intelegea chestia asta.
Iisus Hristos a fost Unsul lui Dumnezeu.Fii atent la Vecernie (daca nu ma insel), se specifica asta.
Dar daca nu vrei sa intelegi...asta e, problema ta.
Numai bine, Doamne ajuta!
Ma tartane, tu ai impresia ca la vece-rnie vorbeste Dumnezeu?
Sau predica aceia pe care Isus i-a acuzat ca sunt slugile Mamonei?
Eu vorbeam de Isus din Nazareth care NU era UNS in nicio functie astfel ca sa fie Christos, iar faptul ca s-a uns la cur pentru ca avea hemoroizi nu inseamna ca a devenit UNSUL lui Dumnezeu, pentru ca UNGERILE se fac pe FUNCTII, iar Isus din Nazareth nu avea functie ci o meserie, si anume aceea de dulgher!
Daca poti sa intelegi atata lucru, e bine, daca nu, atunci realizeaza ca bietul Isus din Nazareth nu raspundea la numele de Christos!
Regele Mihai a fost uns rege nu prin vointa popurului ci a fost impus deci dupa mine ala n-a fost uns decit cu forta.Alantu Isus a fost uns dupa cea murit, sau vorba vine ca odata ce nici na exitat navea cum sa moara.Dar ma rog hai sa spunem si asa deci asa a fost uns de cei care iau facut mai tirziu biserica.Si pina la urma cei UNSI erau asa pentru ca asa spunea patronu, asa dadea ordin ala de sus de la Roma sau in cazul regelui Mihai vecinii nostri aia mai puternici. Termenul asta de uns nu prea era legal sa-i zic asa.Acum se ung alesii legal de catre mase dar se pare ca numai rebuturi ung oamenii.Bine ma refer la noi.Pe la altii se pare ca se mai gasesc si unsi mai cinstiti.
- Nu vointa poporului UNGE ci mitropolitul.
Dupa ce Isus a murit, degeaba l-a mai uns ca nu mai putea mantui pe nimeni, si nici nu mai putea scapa poporul iudeu de sub ocupatia romana, datoria cea mai importanta a unui UNS.
Dupa ce a murit degeaba l-au mai uns si poate mai bine ii suflau undeva un kg de pene, ca poate mai putea sa zboara.
- Macar este bine ca realizezi ca numele de Christos=UNSUL nu este pe drept, tot asa cum nici cel de Messiah, pentru ca NU si-a implinit vocatia de Messiah, neeliberand poporul evreu de ocupatioa romana!
- Tot ce este CLER = SARLATAN, iar sarlatanii nu pot fi cinstiti!
Pina la urma tu vorbesti despre credinciosi, cred.Cel putin eu asa vad, pentru ca personajul lor nici na existat, noi il vorbim pe ala de rau care de fapt nici nu exista sau na existat.Clericii asa este sint cum spui, dar ce putem face? Unde mai pui ca acest cler este sustinut si de putere si mai peste tot sint protejati.Asta arata de fapt o singura concluzie si anume ca pe aceasta planeta sint multi, sau majoritatea ceva mai saraci cu duhul vorba lor.Te poti pune cu majoritatea? cu puhoiul? Vorbim dar cred ca nu rezolvam mare lucru.Au fost dea lungu timpului si altii care au vorbit si care erau cunoscuti dar se pare ca religia asta este ca un drogpt cei care sint religiosi.Singura sansa este dictatura iar ei sa fie supusi impozitarii, pentru ca ce face este de fapt este o afacere.Si daca e so luam pe bune ei deja lucreaza ilegal, deci am putea spune ca sint in ilegalitate.Privatizarea biserici care este sustinuta de stata si anume BOR este solutia cea mai buna, si apoi trecerea la impozitarea lor, cel putini cladiri, terenuri apa, curent electric etc.Atunci sai vedem ce or sa mai faca.Dar eu sa imi spun parerea persoanala din ce vad si amobservat biserica dintotdeauna a fost cumva protejata de putere. Daca sa spunem am privatiza biserica,le-am impozita cladirile,terenurile, doar atit sa nu mai adaug sa-i spunem si la impozitarea veniturilor ei sar destrama, din biserica si din orice religie indiferent care ar fi ea n-ar mai ramine mare lucru, ar ramine doar ceva ramasite, amintiri si etc.Pun pariu pe orice cu oricine ca o religie nu poate exista mult timp fara suport din partea puteri.Nu au cum, pentru ca ei nu produc nimic, si sa spunem cei care iar sustine no sa reuseasca sa-i tina prea multa vreme, deci intr-un final se va ajunge la ceva povesti despre religia respectiva.
Anonymus80196543376514 întreabă: