anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine decide ceea ce se va intampla in viitorul nostrubig grinumnezeu sau suntem noi cei care ne cream realitatea si viitorul? Credeti ca toate se intampla cu un scop, ca trecem prin clipe grele pentru a obtine in final ceea ce visam? Vreau pareri personale!

Răspuns Câştigător
| suffarstar a răspuns:

Viitorul nu conteaza, traieste clipa astfel o sa te trezesti in fata mormantului tot visand. Daca Dumnezeu ne deseneaza din'nainte vietile, e un cretin.

42 răspunsuri:
| rvsmady a răspuns:

Parerea mea este ca noi suntem cei care ne creem prezentul si viitorul. cu toate ca cred in dumnezeu. dar deciziile sunt la noi, ca alegem sa pacatuim e alegerea noastra nu a lui Dumnezeu. Trecem prin clipe grele pentru ca pacatuim mult in fata lui Dumnezeu, trecem prin clipe grele pentru ca Dumnezeu trebuie sa ne mustre cate o data in speranta ca o sa ne deschidem ochii si ca o sa slujim cui trebuie. dar draga mea Reina nu crede ca daca in viata asta pacatui si patimim( trecem prin clipe grele) la sfarsit cand Domnul vine o sa fim iertati. in biblie scrie ca doar cei ce au facut legamant cu Domnul o sa aiba parte de paradis si ca toti ceilalti o sa arda in focurile vesnice, deci gandeste-te ce chinuri vor veni dupa. asta este parera mea

| mentholinks a răspuns:

Ce insemna pentru tine clipe grele? Ca te-a parasit iubitul?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca doar pana acolo bati tu... cu siguranta nu esti suficient de profund pentru a raspunde la intrebarea mea.

| mentholinks a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta era. N-am profunzime sa-ti vrajesc inima sau cum? Adevarul e simplu, il gasesti in cuvintele lui Isus.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Basco, mersi ca incerci dar sincer nu e de tine

Atunci cauta raspunsul in meditatie sau fumand iarba cum am facut eu, poate vei avea o revelatie, cine stie... Sa ne impartasesti si noua.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am incercat cu meditatia, dar ce sa zic... nu e de mine sau poate nu ma dedic eu total. Se vede ca ai fumat iarba si promit ca tie iti voi spune primul daca voi avea vreo revelatie.

Da sa-mi dai pm si nu uita ca ai promis. Eu am avut multe revelatii sa stii, mai ales de la iarba laughing. Oricum ar fi, continua sa cauti si daca-L cauti pe Dumnezeu cu toata inima Il vei gasi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

OK.cu siguranta iti voi urma sfaturile!

Ai facebook?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru tine nu.

Sa inteleg ca iti rezervi dreptul de a selecta clientii nu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa intelegi ce vrei tu pentru ca oricum asta faci mereu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hai ca m-ai distrat cel putin. Am vazut si eu ce fel de specimene mai exista. Bun, acum poti sa te duci la culcare!

Eu mai si glumesc, nu te supara. Imi pari o fata inteligenta si as vrea sa mai tinem legatura iar pe TPU nu e tocmai un mediu prielnic de aceea ti-am spus de facebook. Cateodata simt doar nevoia sa comunic cu cineva dar remarc cu dezamagire ca parca nu reusesc sa ma inteleg cu nimenisad.

Bine. Macar imi dai voie sa ma culc si eu...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa stii ca eu tin la gluma, dar cateodata e greu sa imi dau seama cand cineva face o gluma cu scopul de a ataca sau nu. Din ce am vorbit cu tine nu mai stiu ce e adevar sau gluma la tine. Legat de facebook, de regula nu il dau decat persoanelor foarte apropiate

Ai si tu dreptate... Oricum, nu mi-a placut ca m-ai etichetat "specimen". Esti si tu constienta ca nu poti cunoaste cine sau cum sunt sau eu sa te cunosc doar vorbind asa aici?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exact. Nici mie nu mi -a placut cum ai vorbit tu.Dar eu incerc sa nu iau in calcul parerile altora despre mine, mai ales a celor care nu ma cunosc. Am vrut sa vezi si tu cum e.

Daca te-as cunoaste un pic mai mult ti-as spune mai multe... Oricum, eu sunt Gherca Alfons pe facebook si chiar nu ma ascund de nimeni fiindca este scris ca tot ce este ascuns va iesi la lumina.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca nici eu nu ma cunosc foarte bine...

Nici eu nu pot zice ca ma cunosc in totalitate. Doar Cel care ne-a creat, El ne cunoaste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum pe bune, am avut o zi neagra si cel putin vorbind cu tine mai in gluma mai in injuratura. am reusit sa mai uit.

| mentholinks a răspuns (pentru suffarstar):

Adica daca tie iti vine acuma sa te imbeti nu te mai gandesti ca peste cateva ore trebuie sa duci copiii la scoala cu masina?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adica, iar poti sa crezi ce vrei. Eu am spus tot ce aveam de spus.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Paa!

E foarte greu sa comunici si sa spui ce ai pe suflet dar si mai greu este sa asculti. Oamenii de obicei ignora, cum am facut si eu pentru ca nu stiam ca ai avut o zi asa de naspa.

Noapte buna si sper sa gasesti ceea ce cauti si ai nevoie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La fel si tie!

Raspunsul cu imbatatul nu era pentru tine ci pentru cel caruia i-ai dat funda.