Să fie oare Watchtower Society? Nu ştiu, zic şi eu. Că ei de peste o sută de ani spun zilnic: The end is near, is around the corner.
Cercetatorii cu previziunile sau profetiile lor. Iata un exemplu de previziune ( cand de fapt in Biblie este scris ca Soarele nu va avea sfarsit ):
https://www.google.ro/......moarte/amp
Ba scrie in Biblie ca Soarele va avea sfarsit.
Nu scrie.
Ba nu scrie.
Ba scrie negru pe alb, ia uita-te in Apocalipsa.
Simboluri
Of, încă ați rămas la acele interpretări?
Știi? Mă gândeam... dacă Dumnezeu ne iubește pe toți atunci nu ne-ar da o Carte pe care să nu o înțelegem, și fiind perfect nu ar lăsa loc de interpretări. Am dreptate?
Dacă în Biblie scrie de un profet, atunci este un profet, nu o întreagă comunitate... Treimea satanică este alcătuită din Satana, Antihristul și Prorocul mincinos. În Biblie aceștia au o mulțime de nume(cum ar fi Fiara pentru Antihrist), asta nu înseamnă că în Strâmtorare și în Necazul cel Mare va veni o armată din ăștia, ci vor fi doar cei 3 care vor fi acceptați, promovați și idolatrizați de către oameni.
Părerea mea e că se referă la acei oameni lunatici care apar pe la TV şi declară că ei sunt trimişi ai lui Dumnezeu sau Mesia, şi spun că peste nu ştiu cât timp, se va petrece nu ştiu ce catastrofă undeva, în lume.
Aceştia sunt influenţaţi de către diavol, acesta îi face să creadă cu adevărat că ei sunt de fapt trimişi ai Domnului;
diavolul se foloseşte de ei pentru a păcăli dacă e cu putinţă şi pe cei aleşi, cum zice Biblia.
Voi sunteți profeții falși, "creștinii" falși și sectanții care bat din ușa in usa pentru a îndobitoci populația cu erezia voastră neo-ariană.
Cine nu va cunoaște personal, timp îndelungat, și cine nu știe istoria și controversele mișcării voastre, va ia drept cei mai buni mielușei, când de fapt sunteți un pericol public pentru sănătatea mentala a copiilor în primul rand, apoi a deznadajduitilor care se rup de lume în cel mai greșit mod:aderarea la cultul Martorilor lui Iehova.
De ce ar fi el crestin fals sau chiar sectant, ca nu l-am vazut sa ne invite la vreo adunare? Ai devenit religios?
Asa cearta-l, habar n-are, de fapt e mama lui Isus.
Alex întreabă: