Vezi că bălăceanca spitalul 9 are paturi libere, ofertă de locuri, fugi repede ca se ocupă la citi nebuni sunt pe metrul pătrat, urgent mergoi si rezerva ti pat la geam, si daca te m ai apucă nebunia scoate capul pe geam sa te răcoresti, ca vorbesti numai prostii. Vorbesti pe nas.
Nu stiu ce biblie ai citit tu dar este eronat ce zici tu, nici nu am vazut in biblie UNS da am vazut INRI in biblie si pe crucea lui isus si pe toate crucile si inseamna ISUS DIN NAZARET REGELE IUDEILOR. AI POSTAT AICI UN ALINIAT DEAL LUI MATEI "Matei 24:24) Căci se vor ridica Cristoşi falşi şi profeţi falşi şi vor face semne mari şi minuni ca să inducă lumea în eroare" IN PRIMUL RAND EL SE REFEREA LA VIITORUL DEPARTAT NU LA TRECUT.
Mai frate, ma uimesti cu ignoranta ta! Pai in toata Biblie este vorba de Messia sau Christos si tu habar nu ai ca Messia = Christos= UNSUL in functia de Rege al iudeilor.
2 Pai tocmai de aiai i s-a pus la capul lui Isus in bataie de joc tablita cu INRI, pentru ca a vrut sa fie un Messia, adica Regele Iudeilor, si l-au incoronat cu spini in bataie de joc in functia de Mesia = Christos = Unsul in functia de Rege al Iudeilor.
Una este sa fi batjocorit ca fiind rege de cei care te ucid si te batjocoresc, si cu totul alta este sa fi Rege al Iudeilor ales de popor si pus in functieá de rege tot de popor, ceea ce in cazul amaratului de Isus nu s-a intamplat.
3 In privinta faptului ca Matei se refera la viitor ai foarte mare dreptate, dar acel viitor la care se refera el este chiar Christosul pe care tu-l slavesti azi in biserica, spun asta pentru ca Matei fiind un ucenic al rabinului Isus, habar nu avea ca Isus va deveni in viitor un Christos, mult dupa moartea sa. pentru ca cel pe care el Matei l-a urmat nu a fost UNSUL lui Dumnezeu ci doat un amarat de Rabin predicator ambulant care predica religia mozaica si nu pe cea crestina, si care nu s-a adresat niciodata crestinilor ci numai mozaicilor din secta infintata de el insusi numita Secta Nazariteanului, secta apartinand religiei mozaice, si nici de cum crestina.
Pentru Matei crestinismul avea sa fie un viitor indepartat, si din cauza asta se refera exact la falsul Christos al religiei crestine, pentru ca Isus nu a fost niciodata crestin, spre deosebire de falsul Christos care nu a fost niciodata de religie mozaica! Acum intelegi diferenta si din ce cauza si tu si eu si mai ales Biblia... avem dreptate?
Poate ai dreptate cert este ca religia este o enigma ce nu o stim exact
Si tu ai dreptate! Problema este ca de ce sa-l slavesti pe falsul Christos daca nu stii cine este/era adevaratul Christos!
Eu stiu cine era, dar din pacate nu i se inchina nimeni lui, asta desi poporul sau l-a recunoscut ca fiind acel Messia prorocit de profeti, ba chiar a fost UNS in functia de Rege al Iudeilor, si daca a fost uns si recunoscut inseamna ca acela este Christosul sinu dulgherul puturos certat cu munca dar infratit cu vagabonzii si vagabondajul
Si mai cert este ca religia este o sarlatanie foarte bine cunoscuta de cei iubitori sa afle adevarul despre ea!