Frate...Pana ca si eu ca sunt ateu m-i se pare un tupeu destul de mare sa vi cu o asemenea intrebare la aceasta categorie.
Dar in fine..Eu nu judec pe nimeni.
Dumnezeul credinciosilor care a facut din apa vin este o metoda de-a biserici pentru a indocrina oameni si a scoate bani.
iar fermierul este un om obisnuit ca mine, ca tine si ca toti oamenii.
Isus nu este Dumnezeu ci doar un amarat de dulgher certat cu munca si infratit cu golaneala! El a fost acuzat de contemporani ca lucreaza (a se citi face minuni) cu puterile Diavolului, mai exact Belzebub!
Asa ca Isus intr-adevar nu este un om obisnuit ci este un personaj diabolic!
Crede-ma frate.Probabil nu ma intelegi.Dar stiu mai multe decat par.:)
http://satanismul.blogspot.ro/
Am citit foarte multe despre religie si am o parere mai buna despre Satan decat despre Dumnezeu.
Es este bun (satan) in nici un caz dupa infatisara redata de biserica.
Demonii te ajuta sprer deosebire de ingeri care ii chemi si ramai cu ochii in soare.Stiu ce spun pentru ca am fost crestin candva..Cu timpul am devenit ateu iar acum am tragere catre satanism.
Ma mai feresc sa dezvalui faptul ca am tragere spre aceasta credinta pentru ca tu daca esti ca mine nu are nici un rost sa iti explic cum este lume pentru ca probabil stii si tu.
In orice caz.
Daca vrei sa vorbim mai multe adauga id-ul meu de mess r.cretescu@yahoo.com
Satan a devenit personaj negativ odata cu aparitia religiei Diavolului (numit de ignoranti Isus Christos).
In Tanach (Vechiul Testament )Satan a fost si mai este si astazi un inger de incredere a lui Dumnezeu! Spre deosebire de Isus Christos care este numit si Lucifer adica Diavolul!
1 Isus nu este Dumnezeu
2 "mai Dumnezeu " nu te-ai exprimat bine numele nu au grad de comparatie cum ar fi sa zic "mai Radu"
3 intrebarea ta nu are nici un sens
chiar daca sunt atee mi se pare o balarie ce ai scris tu
Eu nu ma adresez ateilor ci credinciosilor care chiar cred ca Isus este Dumnezeu Adevarat din Dumnezeu adevarat, ...sau nu stii Crezul religiei crestine?
RAY întreabă: