Sint credincios, ei bine o credinta care nu prea are de-a face cu ce scrie in carte si cu interpretarile popilor, dar asa timpenie n-am mai auzit.Sa te predai in fata lui Iisus? Ptr ce frate cind nici el nici alt iluminat cunoscut n-a cerut-o? Sa-i fac voia? Nici asta n-a cerut.A cerut doar sa facem voia tatalui.Esti sanatos?
Si Tatal, Fiul si Duhul Sfant nu sunt una? ca dupa tine nu se prea intelege acest lucru!
Si tatal, de ce crezi matale ca-i tatal? Dar Fiul, de ce crezi ca-i Fiul?
Intrebarea ta nu are logica; de aceea nu ma chinui sa gasesc raspuns!
Tot asa ziceam si eu.E mai usor de aruncat un motan decit de gasit un raspuns.
Mai prietene! Nu trebuie sa fi supus lui Iisus sau sa te predai Lui. Ca nu asta a vrut El. Trebuie doar sa urmezi exemplul Lui de daruire si sacrificiu.
De ce "s-a" ma predau? Doar nu sunt in razboi cu el. Si pana la urma urmei, care-i problema ta, ca nu inteleg? Ce te doare, bai baiatule?
Da pe tine ce te doare? aceasta rubrica este dedicata credintei.esti ateu ce cauti aici? de cand ateismul e religie?
Stiu parintii tai ca vorbesti singur? Te-am intrebat eu ceva?
Ba, de ce nu iti vezi tu de treburile tale, lasand lumea sa discute? Dupa cum vad eu, iti cam place sa faci pe desteptu', chiar daca nu te baga nimeni in seama. Daca ai fi citit raspunsurile mele de la "Religie", n-ai mai fi spus ca sunt ateu.
Auzi, esti cumva avocatul poporului, de raspunzi in locul celui care a pus intrebarea? Ca nu pricep care-i faza. Asta inveti tu din sfaturile mantuitorului, sa fii nesimtit, si sa te bagi in discutia celorlalti fara sa ceri permisiunea?
Nu sunt ateu. Dar, pentru cultura ta generala (aia care lipseste cu desavarsire) iti pot spune ca nu exista credinta fara necredinta.
Daca ma mai deranjezi o singura data, o sa te blestem la biserica de lemn!
Nesimtitule!