Jelli,
Mi-a luat ceva timp să fac falsul ăla, am avut mare grijă la CNP. Primele 7 cifre sunt cele mai importante, căci reprezintă data naşterii. 1970911- Ca să vezi; are 14 ani şi ieri a fost ziua lui!
La mulţi ani ateule din Mun.Ateu, Jud.Ateu, Str.Ateilor, nr 13!
Sunt ateu(nu-mi place cum suna femininul) prin credinta in fortele propii si negarea existentei lui Dumnezeu sau a orcarei alte divinitati, nu prin niste bucati de hartie.
@SaintOcea
Scuze n-am observat.
Dar tu ai acte sa dovedesti ca nu esti gay?
Ai acte sa dovedesti ca Dumezeu nu e la mine in baie?
Ai acte sa dovedesti ca nu-ti place/iti place berea?
Ai acte sa dovedesti ca la ora 12:46 nu ai fost la W, C?
Si pentru ce iti trebuie tie acte ca sa demonstrezi ca esti ateu? ...de ce faceti tot acest circ pentru o chestie banala?
parca vreti un premiu pentru asta frate...
Trebuie să scrii o pancardă, s-o pui deasupra ta, şi să scrie pe ea 'Sunt ateu' .
Nu vrei mai bine o poza? Adica nu trebuie sa imi arati un act ca sa imi demonstrezi ca iti patineaza musca pe creier, m-am convins din avatar. Poate daca iti dau o poza cu mine te conving, eu stiu?!
Cu acte nu, nici macar cei care sunt nebotezati si aceia nu pot dovedi si fac parte din categoria pagani.La ce ati trebuie sa dovedesti ca nu ai credinta si de ce trebuie sa ati dezvalui propriile tale convingeri, la ce ati foloseste? Sau azi e cool sa fi ateu?
Ei na, cum sa se dovedeasca cu acte.Cei care sunt crestini pot dovedi asta in acte? Nu, e un lucru care ramane la alegerea ta daca vrei sau nu sa crezi.
Cristocentric întreabă:
Rizztheseballs6969 întreabă: