| Junseng a întrebat:

Cine imi poate da niste pasaje scurte din Biblie care au o insemnatate puternica?

15 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Ioan 3, 16. Fiindcã atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, cã a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sã nu piarã, ci sã aibã viata vesnicã.
Acesta este cel mai important verset din Biblie.

| Octavian199 a răspuns (pentru danut):

Care fiu? Fara spermatozoid nu se fac copii rolling on the floorCa sa inteleg, zeul evreu avea banci de sperma?

| danut a răspuns (pentru Octavian199):

Nu baiat fara (STI TU CE) daca cretinii de oameni au putut asta de ce nu ar fi putut si CREATORUL universului? Sau materia ta cenusie este lipsa la apel? rolling on the floor

Cum sa poata fara spermatozoid? Nici chiar acum nu pot.

Mai citeste si tu un site de stiinta popularizata si vei afla ca deja femeile nu mai au nevoie de barbati pentru reproducere, ceva de genul unor fertilizari cu celule din corpul lor modificate.

Ce faci ma? Apelezi la stiinta? Parca era pe sistemul clasic, cu religia rolling on the floorSi totusi, trebuie sa existe spermatozoid, si se recolteaza de la barbati rolling on the floor

Stiinta este o inventie a lui Dumnezeu, citeste Biblia. Nu, nu trebuiesc spermatozoizi. Se foloses celule feminine care se implanteaza in ovul, dar citeste, nu mai debita ce-ti trece tie prin minte.

Si daca ar fi asa. Zeul evreu era as in tehnologie? rolling on the floor

Daca " e asa" insemna ca tu nu ai habar de nimic.

Man, parca zeul evreu a facut omul din tarana, acum o arzi cu celulele stem? Eu acum am aflat ca au facut un embrion fara ovul si spermatozoid, nu cum zici tu

| danut a răspuns:

"Eu acum am aflat ca au facut un embrion fara ovul si spermatozoid, nu cum zici tu"
A, ai inceput sa citeesti, doar fara spermatozoid, fara ovul nu ai nimic.
Tinere, Dumnezeu a facut Universul din nimic dar in textul acela TI-A SPUS ca omul este facut din materie sau esti lipist total de materie cenusie? laughing

| mentholinks a răspuns:

Unul care imi place mie. Ieremia 31:37 "Aşa vorbeşte Domnul: „Dacă cerurile sus pot fi măsurate şi dacă temeliile pământului jos pot fi cercetate, atunci voi lepăda şi Eu pe tot neamul lui Israel, pentru tot ce a făcut", zice Domnul."

| Steregoi a răspuns (pentru mentholinks):

Israelul spiritual nu va dispare niciodata si este alcatuit din cei 144000 rascumparati de pe Pamant dintre toate popoarele. Asadar cerurile nu pot fi masurate si temeliile Pamantului nu pot fi cercetate.

Dumnezeu iarta pe membrii Israelului spiritual daca acestia se caiesc. Hristos l-a iertat pe Petru care l-a renegat. Dumnezeu a iertat pe unii evrei din Israelul antic ce s-au cait. Dumnezeu a iertat si pe unii asirieni din orasul Ninive care s-au cait la avertismentele date de Dumnezeu prin Iona.

| Octavian199 a răspuns:

Sa ucizi vrajitoarele, pe cei care nu sunt de acord cu popii, etc

| Mircea08 a răspuns:

"Întru Care şi voi, auzind cuvântul adevărului, Evanghelia mântuirii voastre, crezând în El, aţi fost pecetluiţi cu Sfântul Duh al făgăduinţei,"
(Epistola catre Efeseni a Sf. Apostol Pavel – 1/13)
"Dar voi nu sunteţi în carne, ci în Duh, dacă Duhul lui Dumnezeu locuieşte în voi. Iar dacă cineva nu are Duhul lui Hristos, acela nu este al Lui."
(Epistola către Romani a Sfântului Apostol Pavel 8/9)
"De Mă iubiţi, păziţi poruncile Mele."
(Sfânta Evanghelie după Ioan – 14/15)
"Iisus a răspuns şi i-a zis: Dacă Mă iubeşte cineva, va păzi cuvântul Meu, şi Tatăl Meu îl va iubi, şi vom veni la el şi vom face locaş la el."
(Sfânta Evanghelie după Ioan – 14/23)
"Şi acum de ce zăboveşti? Sculându-te, botează-te şi spală-ţi păcatele, chemând numele Lui."
(Faptele Sfinților Apostoli – 22/16)
"Deci pocăiţi-vă şi vă întoarceţi, ca să se şteargă păcatele voastre,"
(Faptele Sfinților Apostoli – 3/19)
"Adevarat, adevarat zic voua: Cel ce asculta cuvantul Meu si crede in Cel ce M-a trimis are viata vesnica si la judecata nu va veni, ci s-a mutat de la moarte la viata." (Ioa.5:24)