| barbattttt a întrebat:

Cine imi poate talmasi pilda aceasta are fundA!?
O data, un baietel a construit o barcuta, a vopsit-o si a aranjat-o frumos. Insa, dupa aceea, cineva i-a furat-o si baietelul s-a intristat. Intr-o zi, cand trecea pe langa un magazin de amanet, si-a vazut barcuta in vitrina. Fericit, s-a dus la vanzator si i-a zis:
-Barcuta aceasta este a me!
-Ba nu, este a mea, pentru ca eu am cumparat-o, a spus vanzatorul.
-Da, dar eu am facut-o, deci este a mea!
-Bine, daca imi dai doi dolari, este a ta.
Baiatul s-a gandit ca doi dolari era foarte mult, finca el nu avea nici macar un banut. Pana la urma, s-a hotara sa o cumpere. A tuns iarba din curte, a ajutat la treburile casei si, dupa catva timp, a adunat banii necesari.
Atunci a alergat intru-un suflt la magazin si a spus:
-Dati-mi barca!
A platit si, cand a primit barca, a luat-o in brate cu drag si a sarutat-o, zicand:
-Draga mea barcuta, te iubesc. Esti a mea! Esti de doua ori a mea! Eu te-am facut si tot eu te-am cumparat!

Răspuns Câştigător
| Bia_8599 a răspuns:

¨La fel este şi cu noi. Într-un anumit sens, şi noi suntem de două ori ai Domnului. El ne-a creat, dar apoi am ajuns în magazinul de amanet al lui Satana. După aceea, Isus a venit şi ne-a cumpărat cu un preţ exorbitant ­ nu cu argint sau cu aur, ci cu sângele Său. Noi suntem ai Domnului prin creare şi prin răscumpărare." – William Moses Tidwell

5 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Asa a facut Dumnezeu cu noi.El ne-a creat, si apoi tot El ne-a rascumparat din pacate.El a platit pretul.El este jertfa de ispasire pentru pacatele noastre.Cred ca este cea mai mare lucrare de sub soare, ca Creatorul sa moara pentru creatia mainilor Sale.Ce mare har!

| IMC90 a răspuns:

Doh!

| Sunnyツ a răspuns:

Hmm... ( sigur e pilda? )

Posibil sa insemne ca...pai na baiatului i s-a furat barca si dupa a cumparat-o, semn ca pana la urma gasesti ce ti s-a furat daca muncesti mult la lucru' ala sau ca baiatul tine mult la barcuta lui si...

hai ca te-ai prins!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce imi pasa de barcuta lui nea ion? in Romania asa ar vi un roman merge la magazin nenea imi dai barcuta aia nu baiatule ca merg cu cortul in franta cu ea

| MadaDeeaa a răspuns:

"pentru munca nostra am plati oricat si multumirea sufleteasca este foarte mare atunci cand realizam ceva ce ne place si pentru care luptam"