Toată lumea știe asta, toată lumea intuiește adevărul, pb e că societatea în care trăim ne-a spălat pe creier de mici cu gândirea asta îngustă și materialistă. Ar trebui sa ne dam seama de adevăr din simplul fapt că dacă nu ar mai exista nimic după moarte, am adormi pur și simplu și nu am mai știi nimic, ar înseamnă că nimic nu are niciun sens, trăim degeaba practic, ce mi-e că mor acum sau peste 50 de ani, fix tot aia, și ce rost mai are sa mă mai lupt sa realizez ceva în viața asta din moment ce la un moment dat tot o să adorm și nu o sa mai țin minte nimic din ce am realizat. E clar că viața are un scop, nu trăim degeaba, altfel de ce am mai fi apărut? Sufletul nu moare niciodată, noi suntem suflete și orice suflet e important!
Nu e nevoie de un creier de savant sa realizezi chestia asta,eu m-am convins,dupa ce am avut niste vise,niste vedenii sa zic asa si mi s-au aratat niste lucruri,totul este despre ce faci cu energia asta,energia e sacra,trebuie sa traim intr-o continua stare de constientizare a frumusetii vietii si a naturii si sa lucram doar binele,acolo se afla adevarata implinire,dar e greu,pentru ca sunt multe influente exterioare,multe tentatii,ele trebuie depasite.
Nu exista nimic care sa ma faca sa imi schimb convingerile,Dumnezeu e singurul adevar,cine pretinde ca e intelept sau spiritual dar nu iti vorbeste despre Dumnezeu cel mai probabil te minte,te inseala,poate se inseala si el pe sine, chiar daca spune niste lucruri interesante sau care sa te gadile la ureche, sa iti placa ce auzi, important e concluziile la care ajung acesti oameni si daca nu iti spune de Dumnezeu, te departeaza de la adevar, chiar daca nu e neaparat rau intentionat.