anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine nu poate primi Botezul ortodox?

Copiii avortati si ucisi înainte de botez, în orice situatie; copiii nãscuti morti si copiii nãscuti din pãrinti atei sau sectanti si de altã religie, pînã nu devin maturi si cer botezul de voia lor. Nu pot fi botezati nici oamenii maturi de altã religie, fãrã voia si cererea lor stãruitoare, nici cei bolnavi mintal care nu-si pot spune dorinta inimii, nici nu-si pot mãrturisi dreapta credintã. nu credeti ca aceste postari, privitoare la cele doua tabere incrancenate de la religie, lamuresc problemele?

4 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Este lămurită doar această problemă, care este clară doar pentru creştinii de credinţă ortodoxă. Ceilalţi credincioşi, sau atei, pot privi diferit acest ritual ( aici trebuie să-ţi spun că sunt păreri diferite legate de botez în diferite secte sau religii ).

| Arthur a răspuns:

Ai perfectă dreptate tristan, legat de acest aspect totul seamănă cu un dialog al surzilor. Cel mai trist este lipsa respectului reciproc şi expunerea de teorii tembele în spaţiul legat de religie.
Felicitări pentru postări!
Mult succes în continuare!

| ForJesus a răspuns:

Pe ce te bazezi, când spui"Botez ortodox"?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Arthur,am trei postari, care se refera la toate aspectele botezului si a copiilor.dovada ca ateii nici nu s-au ostenit sa dea un clik inainte de a pune intrebarile provocatoare pe care le pun.deci eu personal nu am ce discuta cu asemenera oameni.cand avem un subiect comun,dar pareri diferite,se poate discuta.dar cand eu am o credinta, si altul doar prejudecati, nu cred ca merge.