Învie, dar niciunde în Biblie nu scrie că trebuie să îi comemorăm învierea sau nașterea, ci doar moartea sa.
Biblia spune multe adevăruri, adevăruri care provin de la Dumnezeu. Iehova a vrut să aibă un popor al său, și l-a ales pe cel evreu. Poporul als de Iehova este poporul evreu. Dar pentru că a văzut că acest popor nu respectă legile scripturale, a ales un popor din toate națiunile.
Isus a fost evreu care s-a născut perfect și a fost perfect toată viața. El i-a rămas loial lui Iehova și și-a dat viață ca jertfă de răscumpărare pentru noi, oamenii.
Da ce simplu este. Din fericire pentru noi, istoria nu a fost nici pe departe asa. Yehova nu exista, a fost inventat de evrei odata cu iudaismul iar in crestinism i-au fost atribuite trasaturi astfel incat sa fie acceptat mult mai usor de catre paganii convertiti cu forta in timpul inchizitiei. Crestinismul era pe atunci ce este islamismul in prezent. Cristos este un personaj fictiv iar de vreme ce NT n-a fost scris de cine cred crestinii (fapt confirmat), nu mai exista niciun motiv sa mai acordam vreo credibilitate crestinismului. Motivele pentru care exista 2 miliarde de crestini in lume este ca sunt indoctrinati de la nastere din generatie in generatie si pentru ca jîdanii folosesc media ca sa faca propaganda masiva crestinismului.
Nu este vorba de niciun fel de revelatie si niciun popor ales. Evreii s-au proclamat singuri popor ales si au inventat crestinismul si islamismul (pe langa multe altele) ca sa distruga paganismul (religia majora antica a ne-evreilor).
Apropo, evreii nu sunt un popor sau o natiune, sunt o rasa. Exista doar vreo 4 rase majore in lume, neagra, galbena, evreiasca si alba. Cea din urma a fost vanata de evrei de-a lungul secolelor iar in ziua de azi am citit ca mai exista doar 700 de milioane de albi, cam 10% din populatia totala. In razboaiele mondiale evreii i-au pus pe albi sa se omoare intre ei in timp ce evreii culegeau puterea si miliardele din pagube. Voi nu stiti nimic despre astfel de lucruri si va plangeti ca de ce sunt evreii "urâți" de lume (de aia care mai stiu pe ce lume se afla) sau ca de ce renunta lumea la crestinism.
Apropo, voi nu prea stiti nimic de biblie. Cristos n-a fosy nici pe departe in biblie cum credeti voi. Predica comunista de pe munte o confirma.
ISUS ESTE Yehova, asa spune Biblia.