| nestiy a întrebat:

Cine poate sa imi spună cat valorează o Evanghelie din anul 1964. Este destul de veche dar intr-o conditie buna.

5 răspunsuri:
| VelaJohnny a răspuns:

Parerea mea, nu inseamna ca e si buna, dar nu valoreaza mult, are 52 de ani, cateva sute de lei daca mergi la o licitatie calumea si daca e o traducere mai speciala, mai rara...dar mai bine pastreaz-o, restaureaz-o sa fie intr-o conditie cat mai buna si foloseste-o, is foarte faine traducerile vechi, asa ca obiect de arta si de studiu cand compari traducerile intre ele. Eu compar cu una din 1611 versetele

| oprescudorin11 a răspuns:

Evanghelia este nepretuita! Din punctul meu de vedere, cu conditia sa fi fost editata de Biserica Ortodoxa Romana.
Daca indeplineste aceasta conditie, depinde de marimea ei, (oamenii batrani prefera scrisul ami mare ca sa si vada ce citesc). Apoi conteaza si starea fizica, fara sublinieri, fara pagini rupte, mototolite etc.)
Ar putea sa nu valoreze nimic, daca e apocrifa sau maxim 100L daca este originala.Sau cadou la cineva iubit, daca e originala, va valora mult mai mult. Daca o dati la un sectist, va vindeti sufletul.

| TrăieşteClipa a răspuns:

La centrele de colectare maxim se da pretul de 0, 25lei pe kg, dar se poate da si mai mult in cazul hartiei albe.

Răspuns utilizator avertizat
| Ben00 a răspuns (pentru TrăieşteClipa):

Nu a intrebat de dintii tai din metal.