Buna
Nimeni nu trebuie sa te convinga, tu trebuie sa realizezi daca Dumnezeu exista ori ba.
O zi buna
Parerea mea e ca exista cineva sus care ne conduce dar nu imi place ideea ca sa ne rugam la el. Forta care ne conduce nu va raspunde la rugaminti si nu il intereseaza cum il numim.Religia e o prostie care manipuleaza oamenii si un business. Si nu, nu sunt ateu, ci anti-religios.
Tu cititnd biblia si cautand sa aflii adevarul..noi cam greu sa te convindem
De fapt, stiu ca Dumnezeu exista. Sunt ortodoxa convinsa si asa am sa raman. Pur si simplu am vrut sa va testez
Nu m.am gandit la asta! Eu stiu, poate incerc sa il conving, sa ii explic ceva dar sincer nu cred ca, eventual, ar avea vre.un efect
In orice caz, depinde si cat de ateu este. Unii sunt mai convinsi, altii doar cu numele, dar daca chiar si s.ar intimpla asa cava as considera.o o incercare de la Dumnezeu. Iar daca El ne da incercari, El ni le da pa puterea noastra, ca sa putem reusi. Doamne Ajuta!
Sau daca stii engleza te poti uita la asta chiar te rog https://www.youtube.com/......tps?/watch
Nimeni, tu alegi in ce crezi... de exemplu : daca eu iti zic acum ''Am fost creati de mos Craciun. M-ai crede?
frato întreabă: