Destinul lui este pecetluit. Nimic nu il mai poate schimba. Cuvantul lui Dumnezeu se va implini cu Da si Amin!,, Şi diavolul, care-i înşela, a fost aruncat în iazul de foc şi de pucioasă, unde este fiara şi prorocul mincinos. Şi vor fi munciţi zi şi noapte în vecii vecilor. - Apocalipsa 20:10
Apoi va zice celor de la stânga Lui: „Duceţi-vă de la Mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic care a fost pregătit diavolului şi îngerilor lui! - Matei 25:41,,
Filosoficus este biserica lui satana ei se roaga lui satana cat de netot sa fi sa te rogi la satana si sa stii ca iti da in dar IAD pentru eternitate un ungur a infintat-o in Los Angeles TRIST
Nu cred că afirmaţia ta e corectă, sau n-am auzit eu de ea până acum. În schimb ştiu că prima biserica satanistă a fost înfiinţată în 1966 în San Francisco de Anton LaVey. Ei nu se închină lui Satan, ci asta e doar o părere greşită făcută de creştini. Pentru ei termenul de Satana înseamnă adversar. Scopul este cel de a exprima opozitia principiilor sataniste fata de cele crestine.
"Satanismul indeamna la progres, la fericire, la slavirea sinelui, in contradictie cu ideile crestinismului unde cunoasterea si placerea sunt considerate pacate. Satana nu reprezinta pentru noi decat un simbol al realitatii, opus iluziilor spirituale, o metafora a tuturor lucrurilor necesare in viata, fie ca aduc supravietuire, placere, sau intelepciune."
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: