| Rapperasu a întrebat:

Cine si-a dat seama ca Dumnezeu nu exista?

40 răspunsuri:
| NuImiPunNume a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta nu stiu. nu sunt nici chiar profesoara de religie. adica eu ma duc la biserica cam o data pe an. la Paste. de unde vrei sa stiu eu atatea. inereseazate de ceva carte uita-te pe net. ca ai de unde sa te documentezi. o. pa.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NuImiPunNume):

Vezi ca nu fac parte dintr-o secta satanista ok pa

Cum sa nu cam asa se numesc cei care NU cred in DUMNEZEU!

anonim_4396

Normalul e relativ, nimeni nu poate determina ce e normal pentru alţii. Iar dacă tu crezi orbeşte nu prea dai dovadă de inteligenţă...

laughing), esti bun cica eu nu dau dovada de inteligenta, hai mai lasati-ma ca nu va mai raspund la nimic!laughing

laughing)eu nu dau dovada de inteligenta ok, cum crezi, decat sa imi bat capuu cu voi mai bine va las in pace, sa nu credeti. dar toti care nu cred in Dumnezeu li se cam spun satanististraight faceok bye!

| EuBaiat a răspuns (pentru NuImiPunNume):

Deci draga, eu unul cred in Dumnezeu, pentru ca imi place sa o fac. Se numeste optimism. Imi place sa cred ca dupa viata asta exista o alta. Dar sunt si realistic. Nu dai nici un argument legat de Dumnezeu, doar spui atat "EXISTA". Cei care nu cred nu se numesc sananisti, se numesc atei. Raspundemi te rog la ceva, oamenii care sunt nascuti in Arabia si sunt musulmani ei vor ajunge in iad pentru ca nu cred in Dumnezeu? NU. Nu e vina lor ca s-au nascut acolo. Daca nu crezi, nu inseamna ca nu poti ajunge in Rai. Sunt muuuuuulte intrebari care nu au logica in legatura cu Dumnezeu. Oamenii negrii de unde vin? Daca zici tu ca cine merita sanatate si restul DE CE CEI DIN AFRICA NU AU UNDE SA STEA SAU SA MANANCE? De ce in Romania se intampla ce e?! De ce sunt atatea suflete care nu au o locuinta si sunt vinovate? De ce? DA, nu dai dovada de inteligenta. Noi ne batem capul cu tine, nu tu cu noi. Cred in Dumnezeu, sper sa fie ceva dupa moarte, dar sper sa fie si o scuza buna pentru cea ce se intampla aici. Incearca sa imi raspunzi la ce am zis happy. Multumesc.

anonim_4396

Atei, nu satanisti. Eşti praf! Îmi pare rău că te-am băgat în seamă. Nu meritai, nu am cu cine discuta.

| LotusRadioactiv a răspuns (pentru anonim_4396):

Dumnezeu exista, doar ca e interpretat in diferite feluri in diverse religii.
Cat despre Biblie, Vechiul Testament a avut intr-adevar tangente cu (virgula) cultul egiptean (spre exemplu, psalmii lui David). In orice caz, in Letvicul sunt prezentate mai mult reguli de organizare potrivita pentru vremea aceea,, care desigur ca nu numai poporul evreu le cunostea. Firul narativ este totusi diferit, iar daca citesti cat de cat o sa-ti dai seama ca in carte sunt prezentate date geografice consistente si de asemenea numele mai multor civilizatii stravechi. Nu-mi spune mie ca egiptenii aveau Chivotul Legii laughing. In plus, Noul Testament nu se compara.
Eu am ales ortodoxismul pentru ca o consider o religie care in profunzime este logica de fapt si sunt multumita de starea de spirit care mi-o confera.
Credinta este spre binele tau, iar daca tu esti prea orgolios ca sa-ti dai seama si o iei ca pe o corvoada, o manipulare a societatii, atunci argumentele tale nu sunt altceva decat cateva frunze din acelasi copac fara radacina.

| LotusRadioactiv a răspuns (pentru EuBaiat):

RASPUNSURI:
1.Oamenii vor fi judecati atunci in functie de respectarea religiei lor.
2.Fii lui Noe se chemau Ham, Sem si Lafet. Vezi legatura dintre numele lor si originile civilizatiilor? (spre exemplu, ca tot am adus vorba de egipteni, ei sunt de origina hamito-semita). Oricum, culoarea pielii este ereditara, in functie de conditiile in care au trait stramosii indivizilor (exact ca si culoarea ochilor, este o ipoteza in legatura cu faptul ca acesta depinde de masura in care stramosii au fost expusi la soare si de genele lor, daca caracterele sunt recesive sau dominante)
3. Nu ai auzit de pilda bogatului si a saracaului Lazar? Din contra, daca Dumnezeu nu ar exista lumea aceasta mi s-ar parea lipsita de orice sens.
Nu vreau sa fac pe avocata aici, dar aceste lucruri se pot afla pe baza studiilor riguroase despre ceea ce vrei sa cunosti. Este ca demonstratia unei teoreme, nu te axezi doar pe presupunerea falsei ipoteze.