In afara casatoriei e pacat impotriva poruncii a 6 a. iar daca e in cazul casatoriei si nu e cu scopul perpetuarii speciei e tot pacat @@ deci nu te poti impartasi
Ai premiat raspunsul care ti-a convenit tie.Nu cei sanatosi au trebuinta de medic, ci cei bolnavi.Pacatosul are nevoie de iertare.Deci el trebuie sa isi marturiseasca pacatele si sa se lase de ele.
In biblie spune ca este pacat atat timp cat nu ai facut cununia religioasa cu ea.
Dar parerea mea e ca nu e pacat. Stai linistit o viata ai!. Nu ti.l imagina pe dumnezeu cum il spune in biblie adica cu o carte in fata scriind fiecare gand fapt... Important e cu ce ramai.
Acum tu alegi care e adevarata. Succes!
Daca faci dragoste din placere e pacat ajungi in iad unde vom chefui pe vechi cu baututra si muzica nu vad de unde atat suparare stiu o vorba sa dai la inima daca cere cat mai poti / sexul este pacat daca il faci din placere / daca faci sex din placere numai ai voie sa intri in biserica ca ai comis pacatul morti
Da, daca nu se face cu sotul/sotia. Nu stiu ce sa zic despre partea cu biserica.