| Mircea08 a întrebat:

Cine stie un citat in care se spune ca cei care sunt crestini sunt sub lege, sau au pacate, sau ca vor fi judecati?

7 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

"Nu oricine imi spune Doamne, Doamne va intra in imparatia cerurilor ci cel ce face voia Tatalui meu care este in ceruri." Voia Tatalui o gasesti in Vechiul Testament si anume pazirea Legii.

| Mircea08 explică (pentru mentholinks):

"Si glas s-a facut din nor, zicand: Acesta este Fiul Meu cel ales, de Acesta sa ascultati!"
(Sfanta Evanghelie dupa Luca – 9/35)
Asta este voia Tatalui!
"Dar cuvântul pe care îl auziţi nu este al Meu, ci al Tatălui care M-a trimis."
(Sfânta Evanghelie după Ioan – 14/23, 24)
"Pocaiti-va si credeti in Evanghelie".
(Sfanta Evanghelie dupa Marcu – 1/15)
Asta e voia Tatalui!
"Tatăl iubeşte pe Fiul şi toate le-a dat în mâna Lui.
Cel ce crede în Fiul are viaţă veşnică, iar cel ce nu ascultă de Fiul nu va vedea viaţa, ci mânia lui Dumnezeu rămâne peste el."
(Sfanta Evanghelie dupa Ioan – 3/35-36)
Asta e voia Tatalui!

| mentholinks a răspuns (pentru Mircea08):

Stim ca in vazduh se afla Satana. Dumnezeu cand a vorbit cu poporul evreu s-a cutremurat tot muntele.

| 6684464 a răspuns (pentru mentholinks):

Hă? Ce treaba are asta cu... Ce... thinking
Am auzit de troli dar niciodata(pana acum) nu am vazut unul pe site laughing

| mentholinks a răspuns (pentru Mircea08):

Si daca Isus porunceste sa respecti Legea de ce nu o respecti?

| Mircea08 explică (pentru mentholinks):

Iisus nu porunceste sa respecti Legea

| Mircea08 explică:

Nu stiti si asta pentru ca nu sunt, dar eu am gasit totusi citate in care scrie ca cei care sunt crestini au fost scosi de sub Lege, ca ei nu au pacate (sunt sfinti) si ca nu vor fi judecati, si va dau aceste citate mai jos :

"Iar de va purtati in Duhul nu sunteti sub lege."
( Epistola catre galateni a sfantului apostol Pavel 5/18)
"Cel ce crede în El nu este judecat, iar cel ce nu crede a şi fost judecat, fiindcă nu a crezut în numele Celui Unuia-Născut, Fiul lui Dumnezeu.
(Sfanta Evanghelie dupa Ioan – 3/16-18)
"Adevărat, adevărat zic vouă: Cel ce ascultă cuvântul Meu şi crede în Cel ce M-a trimis are viaţă veşnică şi la judecată nu va veni, ci s-a mutat de la moarte la viaţă"
(Sfânta Evanghelie după Ioan – 5/24)
"Dar acum, izbăviţi fiind de păcat şi robi făcându-vă lui Dumnezeu, aveţi roada voastră spre sfinţire, iar sfârşitul, viaţă veşnică."
(Epistola către Romani a Sfântului Apostol Pavel – 6/22)