Anonymous este o "asociatie" protestanta impotriva ACTA, SOPA, PIPA, cine zice de ei ca sunt cretini, e un idiot, unul foarte mare care nu stie ce vorbeste si vede inainte ca si calu.
Sunt "hackeri" care protesteaza pentru un "internet liber", lupta impotriva ACTA, care pentru incalcarea dpreturiilor de autor la un video pe YouTube si pentru a downloada o melodie "gratuit" primesti ani de inchisoare.
Masca ce ii reprezinta pe ei este luata din filmul V for Vendetta, care este despre revolutie impotriva capitalismului.
Revenind la subiecta, Anonymous ii poti lua ca pe niste "revolutionari" ai internetului, ma mir ca nu ai auzit, faptele lor sunt destul de cunoscute, acum ceva saptamani, cand s-a legalizat ACTA intr'un stat in America, ei au spart serverele NASA, FBI si CIA.
Nu e cum a spus - bettibeaver - care vorbeste doar pentru o fundita.
Grupul Anonymous a felicitat Romania pentru lupta impotriva cenzurarii si inchiderii internetului si i'au felicitat si cand au iesit in strada impotriva lui Basescu acum putin timp.
Deocamdata faptele lor sunt bune, nu se stie ce va fi dupa.
Sper ca am ajutat.
Niste baieti care fac niste acte nobile, prin lupta impotriva lacomiei jidanilor de a ne controla, si pentru asta merita tot respectul.
Mai, pai din cate am inteles eu, si din ce am citit pe net, nu foarte mult ce-i drept, Anonymous este un hacker, unul mare, care a inceput protestele contra ACTA, etc.
Sau ceva de genul, ce stiu sigur ca am citit concret este: "Anonymous este un mare hacker".
De asta multi utilizeaza masca aceea, care o poarta si el atunci cand vorbeste cu lumea, printr-un canal etc, pentru ca nimenu nu-i cunoaste fata, si oamenii folosesc acea masca ca un simbol al libertatii.
Mai pe scurt, Un mare hacker.
Anonymous nu sunt hackeri.Cel putin nu toti.Si tu daca vrei maine poti participa la atacurile lor.Nu iti trebuie mari cunostinte ci doar 1 program.Arma lor cea mai folosita este LOIC.Anonymous sunt un grup de activisti care protejeaza drepturile omului.Gen incearca sa opreasca cenzurarea internetului.
Aaasa mersi pentru raspuns, cum am zis, nu prea am inteles nimic din ce am citit pe net, dar tu mi-ai raspuns putin si bine mersi
@iRaul: De ce ma lache idiot? Ca eu muncesc in studio de 20 de ani sa fac muzica, placuta sau neplacuta de altii, platesc 1000$ lunar drepturi de autor pe 5 albume inregistrate la OSIM ca sa vii tu lache sa downloadezi muzica. Sa va manince puscaria pe toti.
Lache idiot e taicatu, ma doare direct in cot cat dai tu, ma doare direct cot cat stai tu in studio, eu am chef sa downloadez orce film orcand am eu chef, orce melodie la fel, la fel faci si tu, numa ca tu stai cu nasu pe sus ca vezi cine esti, dau pariu ca ai muzica downloadata gratis si filmele la fel, asa ca nu mai suge aiurea. Orcum, ce trupa imi place si vreau sa o sustin imi iau album, da nu stiu cine esti tu sa latri inspre mine.
Ești un adevărat artist, n-am ce zice.( să se simtă ironia).
Formația ta nu-i rea, păcat de mentalitățile tale. Un lucru m-a scârbit mereu la muzicieni și asta fiind muzica făcută pentru bani. Cât timp vezi muzica ca o afacere nici să nu te aștepți să ai succes și dacă o să îl ai o să fie sub forma Inna sau Alexandra Stan...dar cum nu e trupă de fete e cam puțin probabil.
Acum sincer, cât timp tu faci muzica să se vând și îți dorești ca cei ce îți ascultă muzica(chiar dacă e downloadată de un om care poate nu își permite să arunce bani pe CD-uri dar totuși îți apreciază munca) să intre la închisoare nu mă mir de ce n-am auzit de trupa ta până acum...
Inseamna ca ai maxim 17 ani si esti nascut dupa 90. Generatia Iliescu care pana in 2000 ascultati doar BUG si Guta. Hai fa pedala.
Nu, n-ai intuit gusturile mele, puteai să întrebi nu s-o dai cu ghicitea.
Și da, sunt născută după 90 dar nu asta era problema. Nu ascult nici BUG și nici Guță, genul meu favorit de muzică este punk-ul, urmat de rock și metal dar preferințele mele sunt variate pentru că-mi place și jazz-ul și muzica clasică. Deci te rog, fără generalizări de genul „generația face și drege", eu sunt eu nu o generație, restul pot să facă ce vor. Mereu am preferat muzica mai veche deși nu pot să zic, și în zilele noastre există muzică bună.
Oricum, scuză-mă că ți-am insultat talentul și munca depusă strict pentru bani, n-am vrut să-ți rănesc sentimentele. Oricum reține ceva, criticile nu sunt mereu jigniri, dar tu văd că poți să reacționezi doar cu jigniri chiar dacă nu faci parte din „generația BUG și Guță". Mno succes în continuare, dar cu fanii la pușcărie nici concerte nu prea o să mai fie.
Ah și mai am o întrebare care mă macină, ați făcut cumva, cândva, un concert tribut Green Day?
Putoi.
De cand conteaza varsta desteptule?
Si te ocupi de muzica zici. In loc sa faci ceva versuri frumoase sau o muzica de calitate, stai si argumentezi impotriva unui "putoi".
Desteptule.
Am mai vazut comentariu adus generatiei de dupa '90, apartin acestei generatii.
Sunt anti manele total, iar B.U.G. Mafia sunt doar pentru smecheri in training si lant de aur pe afara, doar ca fapt divers, trupele mele preferate sun Avenged Sevenfold si Hollywood Undead, nu ma astept ca unu care face muzica pentru bani sa cunoasca aceste trupe, dar mai sti, se intampla si minuni.
Sunt niste hackeri.se zice ca sunt cei mai tari.si nu ii crede pe astia ca spun ca fac parte din Anonymous pentru ca un hacker nu se lauda cu asta si acolo sunt hackeri adevarati.
Anonymous sunt doar niste baieti pusi de americani care sa fie populari astfel incat sa distraga atentia naivilor cat americanii pot face in continuare ce vor ei in lume fara sa fie observati.
Un grup de persoane care vor sa protesteze si vor inchide toate retelele internet.
Esti pe langa subiect total...