| sandra23roxana a întrebat:

Cine sunt martori lui iehova cu adevarat?

Răspuns Câştigător
| amina a răspuns:

Intra pe situl lor oficial si vei afla exact.Pe situl jw.org

6 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Unii care îți zâmbesc, te îmbie să li te alături, că acolo vei găsi în sfârșit pacea minții, c-o fi/ c-o păți, că te vei elibera de orice superstiții și vei cunoaște adevărul pur...ehei! și încă multe altele; vei fi înconjurat numai de dragoste frățească, vei cânta și vei jubila; ce mai, miere curată. În realitate, asta e până intri. Odată intrat, devii un soldat care nu mișcă în front. Îți faci rost de o servietă, o umpli cu cărți și broșuri, eventual și Biblia, costum și cravată... și începe filmul îndoctrinării. Până la adânci bătrânețe, frecventezi toate întrunirile săptămânale, toate "congresele", toate lucrările de predicare și facere de ucenici, toate activitățile extra și ce-o mai fi; până îți dai duhul.

| danay72 a răspuns (pentru sabin89):

Ce te face sa crezi ca devii un,, soldat care nu misca in front,,?

| GhostRider02 a răspuns (pentru sabin89):

Ce bine ii cunosti big grin

| sabin89 a răspuns (pentru GhostRider02):

Am avut doi colegi martori în liceu; acum, cel putin unul din ei știu că nu mai e;; ăsta îmi e și ceva rudă (și prieten), de la el știu multe despre ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici ei nu sunt in masura sa-ti raspunda la aceasta intrebare.

| zabolfx a răspuns:

O secta neoprotestanta fondata in 1872 in Pennsylvania, ai carei membri asteapta venirea lui Hristos si sfarsitul domniei actuale a lui satan; au prezis de mai multe ori sfarsitul lumii, fara ca acesta sa fi avut loc.
PS: Are adepti si in Romania.
Pa, pa.

Întrebări similare