| Duucu a întrebat:

Cine urmeaza pariul lui Pascal?

12 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Cine îl urmează oricum nu e credincios, doar oportunist.

| Thunderstruck a răspuns:

Credinta nu trebuie sa se bazeze pe pariul lui Pascal.Asta se numeste ipocrizie.Sa crezi ca sa nu ajungi in iad si pentru ca nu ai nimic de pierdut.

| 4b a răspuns:

Cine poatewinking

| RAY a răspuns:

Daca nu crezi in alba ca zapada nu pierzi nimic, dar daca nu crezi ai pierdut totul

chiar daca nu s-a dovedit ca exista acel lucru tu crezi din frica de a nu pierde totul =frica de iad
prima oara sa se dovedeasca ca exista dumnezeu apoi mai discutam despre pariul lui pascal

| Hash001 a răspuns:

Pariul lui gigi de la GSP. PETRICAAA DA-i BA PE GSP!

| Never4ever a răspuns:

E mult prea logic si adevarat pariul deci are dreptate dar eu nu il urmez pentru ca am conceptul meu si parerea mea in legatura cu d-zeu.

| GRs a răspuns:

Toti cei care scriu dedesubt de comentariul meu laughing

| Mădă0611 a răspuns (pentru GRs):

Ete ca eu nu :))

Oricum, e de ras http://i.imgur.com/USdcE.jpg

| UnicornulInvizibilRoz a răspuns:

Care pariu?! Acela care zice ca daca nu cred in dumnezeu bla, bla, bla?! Pai inlocuieste cuvantul "dumnezeu" cu toate miile (posibil sa fie mai multe...habar n-am) de zeitati. Exemplu Budha, Allah, Zeus, Amon-Ra, etc. Nu ti se pare la fel de logic daca ar fi spus asa: "daca crezi in Zeus nu ai nimic de pierdut...bla,bla,bla

| Duucu explică (pentru UnicornulInvizibilRoz):

Http://www.tpu.ro/......ina-2.html

Hai sa il inlocuim cu "Creator".

| UnicornulInvizibilRoz a răspuns (pentru Duucu):

Si daca il inlocuiesti ce? Doar ii spui subconstientului tau ca exista un singur zeu, dar in realitate sunt mai multi, cel putin asa pretind religiile pe care chiar tu le-ai enumerat.

Întrebări similare
Întrebări recente