anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine va sunt mai dragi: crestinii sau musulmanii?

Răspuns Câştigător
| Mădă0611 a răspuns:

Crestinii, daca trebuie sa aleg de aici, altfel, budistii: "My religion is very simple. My religion is kindness." Dalai Lama

12 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Iubesc pe toti oamenii dar mai ales pe crestini pentru ca suntem frati in Hristos!

| cristi202 a răspuns:

Crestinii, ca sunt fratii mei. Dar si musulmanii, ca sunt oameni si sunt "aproapele" meu.

| sabin89 a răspuns (pentru cristi202):

Sa inteleg ca ii consideri pe ortodocsi si pe catolici fratii tai?

| cristi202 a răspuns (pentru sabin89):

Da, pe ortodocsi pentru ca in armata am cunoscut un credincios ortodox care a fost un exemplu de om, de credincios pentru toti cei de acolo, incit a primit porecla de "Nea Miloiu" (Miloiu era numele lui), desi era de-o virsta cu noi. Recunosc ca eu eram mult, mult mai slab pe atunci decit era el.
Da, si pe catolici, pentru ca bunica mea era catolica, si a trecut prin 7 operatii dificile pe creier cu credinta in Dumnezeu. Mai mult, exist datorita unei rugaciuni facute de mama mea la o manastire (Radna) catolica pe cind nu putea avea copii, iar medicii nu aveau nici o solutie pentru asta. S-a rugat acolo, si dupa aceea o calugarita i-a spus ca ce a cerut i se va implini pina ce va trece anul acela. Si asa a fost! Dupa 4 luni a ramas insarcinata cu sora mea, iar dupa un an si o luna a avut-o.
Eu nu cred ca Dumnezeu ii imparte pe credinciosi in protestanti, ortodocsi, catolici, etc. E o vorba in Biblie care imi place mult: "Dumnezeu ii cunoaste pe cei ce sunt ai Sai". Si e gresit sa spun ca adevarul e doar de partea mea. Atita timp cit Biblia are un cuvint greu de spus, cit Crezul (de la Niceea) este declaratia de credinta (noteaza ca e valabil si pentru neoprotestanti, si pentru ortodocsi, si pentru catolici acest crez!), si cit caut sa implinesc cea mai mare porunca a lui Isus Hristos, de a imi iubi semenii, cred ca denominatiunea din care fac parte conteaza mai putin. Ca fiecare isi are chestiile care nu sunt in regula, asta e altceva, adevarul absolut in gasesti doar la Isus Hristos in persoana, nu la noi, oamenii. Ca putem fi mai aproape sau mai departe de el, asta e altceva, ceea ce conteaza e ca suntem frati.

| ramona30 a răspuns:

Prefer budistii. Sunt cei mai pasnici.

| 4b a răspuns:

Tata lumea mi-e dragawinking

| RAY a răspuns:

Eu n-am nimic cu nimeni, fiecare crede in ce vrea nu-mi pasa

| M25M a răspuns:

Budistii big grin

| KristalPop a răspuns:

Ce contează religia?! Fiecare om are dreptul să creadă în cine vrea, dacă vrea.

| DyNo a răspuns:

Nici unii, nici altii.

Răspuns utilizator avertizat
| Neinteresantul a răspuns:

Doar oamenii evoluati imi sunt dragi. Pe ceilalti ii consider mai putin draguti, adica dragalasi, la fel ca pe maimute.

Întrebări similare