În jurul meu văd aceaaşi pereţi galbeni, lucrurile mele şi câteva sticle de bere...ar trebui să văd altceva?
A, şi pisica.
Ceva asemănător a spus și Pavel:
`` În adevăr, însuşirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui se văd lămurit, de la facerea lumii, când te uiţi cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El. Aşa că nu se pot dezvinovăţi; `` Romani 1:20.
Cât privește remarca ta `` Chiar anul trecut era mai bine decat anul asta. Acum 10 ani oamenii nu erau atat de rai ``, știința confirmă printr-o lege universală, respectiv legea a doua a termodinamicii `` totul se degradează ``, iar acest lucru îl confirmă și Biblia:
`` Şi iarăşi: „La început, Tu, Doamne, ai întemeiat pământul; şi cerurile sunt lucrarea mâinilor Tale. Ele vor pieri, dar Tu rămâi; toate se vor învechi ca o haină; `` Evrei 1:10, 11.
Acest fenomen cuprinde tot și se manifestă inclusiv în purtarea de zi cu zi a oamenilor.
Partea amuzanta este ca in trecut omul a fost mult mai rau si mai crud decat in prezent. Acum toti am devenit niste fetite, ca daca vedem un animal in suferinta, multi izbucnesc in plans, iar in trecut ne gandeam "ia uite papica mea". Cand un barbat vede o femeie pe strada doar se uita, in trecut in unele culturi, nu se mai uita, trecea la fapte(inclusiv tribul evreu).
Omul este rau in sinea lui, nu poti schimba asta cu nimic, poate prin ratiune iti poti impune sa nu faci unele fapte, dar gandurile mereu iti vor ramene.
Esti o maimuta evoluata fie ca iti place fie ca nu.
Hai bre lasă-ne cu aberațiile astea. Lucrurile astea se întâmplă din totdeauna. Numai ca unii vad asta doar când vor.
Buuu. ca mult ai mai scris. ce draq ai scris aici? da zi asa mai pe scurt, ca oricum nu te cred
Și, acu' te-ai apucat să ne ții predică (,) că nu vedem? Tu ne crezi chiori? Normal că vedem! Și, spre cunoștințele tale, anul trecut a fost mult mai rău că în prezent. Tu crezi că aș mai asculta muzică tristă dacă viața ar fi că un curcubeu? Dacă totul ar fi așa de bine și de frumos? Normal că nu!
"Sfârșitul e aproape." Da. E. La fel cum spune și un american; cică " Eu sunt sigur de a doua venire pe lume a Mântuitorului, aceasta fiind în 2012. Cred că în jurul orei 18, 2% din populație va ajunge în Rai, iar restul în Iad. "
E prea nebunesc!