| Nilsson a întrebat:

Cineva care spune ca Universul s-a creat singur prin Big Bang e precum unul care spune ca o pictura din pestera s-a pictat singura?

Răspuns Câştigător
| SandraEve a răspuns:

Oamenii sunt diferiti, unii nu au capacitatea necesara de a intelege niste lucruri destul de complexe, ( sau din teama de puterea asta foarte mare a unui Dumnezeu, sau din nesiguranta, sau comoditate...e mai simplu sa spunem bum si s-a format lumea, decat sa ne gandim la lucruri mai complexe) astfel se rezuma in a crede ca suntem rodul unei explozii happy
As vrea sa ii vad si pe ei cum creaza un scaun printr-o explozie. Vor reusi? 0 sanse. Nu mai zic de lumea asta atat de complexa...
Sa fie rezultatul unei explozii?
Ntz, ma cam indoiesc.

13 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Da, si cum cineva sustine ca Dumnezeu a existat dintotdeauna si va exista pentru totdeauna, este ca si cum altcineva sustine ca si el a existat dintotdeauna si nu va muri niciodata.

ABERATII.

| Cinevacatoatalumea a răspuns (pentru Mayhem666):

Daca Dumnezeu a creat spatiul, timpul si materia atunci El e in afara lor.

don't take it personal tho. just my opinion

| Mayhem666 a răspuns (pentru Cinevacatoatalumea):

Nu prea stiu la ce vrei sa te referi cu asta.

Don't worry, I won't take it personally. You know me, it would take a lot more to even make me think I might be offended a little bit.

| Steregoi a răspuns:

Da, cineva care spune ca Universul s-a creat singur prin Big Bang e precum unul care spune ca o pictura din pestera s-a pictat singura. Dumnezeu nu s-a creat singur sau nu s-a autocreat pentru ca Dumnezeu nu are inceput si exista dintotdeauna.

| Superior a răspuns:

Exact.

Răspuns utilizator avertizat
| Romanul86 a răspuns:

Big Bangul e un fel de Ou Kinder cu Surprize de acolo ies viețuitoare, verdeață, apă, aer, energie electrică, termică, metale, omul, extratereștri etc.

| SandraEve a răspuns:

Exact laughing ilogic

| Nilsson explică (pentru SandraEve):

Din cate se pare pentru unii e foarte logic, pacat ca nu se pricep sa ne explice si noua.

| SandraEve a răspuns (pentru Nilsson):

Oamenii sunt diferiti, unii nu au capacitatea necesara de a intelege niste lucruri destul de complexe, ( sau din teama de puterea asta foarte mare a unui Dumnezeu, sau din nesiguranta, sau comoditate...e mai simplu sa spunem bum si s-a format lumea, decat sa ne gandim la lucruri mai complexe) astfel se rezuma in a crede ca suntem rodul unei explozii happy
As vrea sa ii vad si pe ei cum creaza un scaun printr-o explozie. Vor reusi? 0 sanse. Nu mai zic de lumea asta atat de complexa...
Sa fie rezultatul unei explozii?
Ntz, ma cam indoiesc.

| 1AlterEgo1 a răspuns:

Ce stiu ateii despre IISUS HRISTOR? NIMIC. Ce stiu ei despre jerfa sa? NIMIC.
IGNORANTI pana la ultimul. Singuri si-au semnat moartea si vor da socoteala pentru pacatele lor. In vecii vecilor, amin!

| BlackRose03 a răspuns (pentru 1AlterEgo1):

Deci daca ei nu cred in ceea ce crezi si tu inseamna ca trebuie sa ajunga in iad si pacatuiesc? Inteligent csz... Daca chiar exista acest D-zeu te-ar baga mai degraba pe tine in iad decat pe un ateu ca judeci dupa credinta omului, nu dupa fapte si asta mi se pare un pacat mai mare decat necredinta care nu-l catalogheaza pe om drept bun sau rau, demn de Iad sau demn de Rai.
Cel putin ateul ala nu poarta ura pe nimeni.
P.Sbig grinar tu ce stii despre jertfa si toate cacaturile astea? Nimic pentru ca esti la fel de "informata" precum un ateu din moment ce nimic nu e cert si pe parcursul a 2000 de ani posibil 90% dintre datele din Biblie au fost pierdute si inlocuite, astfel devenind niste inventii.

| 1AlterEgo1 a răspuns (pentru BlackRose03):

Eu stiu ce SFANTA SCRIPTURA ma invata. Tu stii ce satana te minte.
Asta e diferenta intre un crestin si un ateu. Iisus a spus. Cresteti si inmultiti-va.

| BlackRose03 a răspuns (pentru 1AlterEgo1):

Ce stii fa de Sfanta Scriptura? Chestia aia are peste 2000 de ani si a fost rescrisa de atatea ori incat a devenit o inventie pe parcurs.

"Tu stii ce satana te minte."

Lasama-n mm cu amenintarile astea jigodie.
Nu te uiti la tine? Esti o scarba de om, un nimic.Cum iti permiti sa ma judeci si sa spui ca stiu ceea ce un basm ma minte(ca satana ii pentru prosti)? Eu nu cred in cct-uri precum satana, cred in STIINTA si asta n-are de-a face cu niciun satana.

"SATÁNĂ, satane, s. f. 1. (La sg., în forma articulată) Numele biblic al diavolului. Se rugă puțin ca să se depărteze de el ispita satanei. ISPIRESCU, L. 189. Boldul satanei se vede că-i înghimpase. CREANGĂ, P. 167. Dar oare-s doctori acești doi? Îmi pare că samănă a satana amîndoi. EMINESCU, N. 80. 2. Întruchipare a răului, unealtă a răului. Trufia este o satană. ISPIRESCU, M. V. 33. Voi sînteți satane necuvîoase. ȘEZ. VIII 74. ♦ Termen injurios pentru oameni și animale. Din satană, din iasmă și din spurcăciune nu-l mai scotea. ISPIRESCU, L. 47. – Variantă: satán, satane (ALECSANDRI, P. A. 39), s. n."

Asta e definitia satanei din dex copil autist.
Deci pentru handicapatii cu retard mintal grav ca tine stiinta inseamna satana? Inteleg perfect...
Daca chiar exista acest iad TU pentru ca judeci pe altii dupa credinta ajungi mai repede in acesta decat mine. Faptul ca citesti nu stiu ce carti si esti crestin doar cu numele nu te face cu NIMIC mai bun decat ateii daca le spui altora ca sunt condusi de satana sau intruchiparea acestuia.Acele carti nu-ti dau nicio siguranta ca vei ajunge in rai dragutule...nu daca nu stii sa fii om.Si nu stii, nici macar nu esti.
Dar ce ii explic unei jigodii proaste? laughing
Asta la cat de prost ii va continua sa spuna ca sunt satana si ca eu voi ajunge in iad ca nu cred, iar el in rai ca stie de biblie si sf. scriptura, deci sigur ajunge in rai cand de fapt, din moment ce judeca oamenii dupa religie, nu dupa fapte sau caracter(lucru ce nu cred ca ii convine d-zeului tau) o sa ma urmeze. laughing
Acum vei continua sa-mi spui ca nu stiu ce sambure al raului creste in mine ca te-am jignit.Ai facut la fel, deci suntem pe aceeasi lungimede unda.Nu te mai da drept mare sfant ca nu esti.
Drept deista am trecut prin mai multe decat multi crestini si am facut mai multe fapte bune. Daca doar pe baza faptului ca nu cred in D-zeul CRESTIN(nu sunt atee),desi am facut destule fapte bune din OMENIE,nu din frica fata de o divinitate sau credinta(ceea ce inseamna ca sunt mult superioara unui crestin ce face fapte bune din credinta,nu ca si mine din OMENIE) am un caracrer ok,mai ok comparativ cu multi dintre cretinii tai tot ajung in iad, atunci zeul tau e un ipocrit insetat de putere.