Universul e mare. Daca ar exista viata extraterestra in spatiu asta nu inseamna ca putem interactiona cu ea.
+ca nu e musai sa ne anihilam.
+ca nu vad de ce i-ar pasa lui Dumnezeu de asta daca nu i-a pasat in multe alte cazuri similare aici pe Pamant. Nu are sens.
Probabil că acel cineva dă vina pe persoana Dumnezeu că nu a creat forme de viață identice cu oamenii pe alte planete.Personal sunt convins că tot universul este populat de forme de viață, doar că fiecare formă de viață este adaptată planetei/sistemului solar respectiv, iar pe alte planete/sisteme solare aceste forme de viață nu pot exista, că nu sunt create spre a exista acolo.Cum omul nu poate trăi de exemplu pe Pluto, că nu are aer să respire(de exemplu) la fel nici o formă de viață de pe Pluto nu poate trăi pe Terra, că aici este aer, de exemplu.
De unde stii ca nu mai sunt forme de viata in univers? Am descoperit cam 1% din univers.
E ca și cum ai merge pe un hol foarte lung, întunecos, nu știi cât de lung e, nu ai nicio idee. Dar la un moment dat zici că ai parcurs un sfert din el.
De unde știți că am descoperit 1% din Univers dacă se presupune că este infinit?
Nici măcar 1% d.p.m.d.v. Când o să reușim să trecem prin găurile negre din cosmos și să ne mai și întoarcem cu dovezi, atunci cred eu că începem să descoperim universul de la 1% în sus.