Ai grija ca ateilor nu le place sa auda de Maica Domnului. Ii frige si incep sa raporteze. Si sunt multi.
Oricum binevenita intrebarea ta in aceasta mare de atei.
Crestinii toti cred in Fecioara Maria, chiar si sectarii. Cu totii o cinstim si o respectam, dar nu ne inchinam ei. Singurul caruia trebuie sa i te inchini este Dumnezeu si atat! Nu confunda apa cu uleiul ca o iei pe aratura.
http://www.youtube.com/watch?v=UuxiNY_WfdQ
"Cand auzi un blestemat de sectar ca nu crede in Maica Domnului"
In Biblia mea spune:
1 Petru 3: 9 :
" Nu intoarceti rau pentru rau, nici ocara prntru ocara; dimpotriva, binecuvantati, caci la acesta ati fost chemati : sa mosteniti binecuvantarea.
Iar in alta parte am gasit: "Iar cel ce a blestemat se chinuiește și în viața aceasta și se va chinui și în cealaltă, pentru că va fi pedepsit de Dumnezeu ca un ucigaș, dacă nu se va pocăi"
Da, ai mare dreptate. Maica Domnului este sfanta intre femei, Ea este cea care l-a nascut pe Domnul Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Mantuitorul tuturor.
Fecioara Maria era cea mai curata si credincioasa.De aceea Dumnezeu a ales-o ca ea sa fie cea care Il poarta in pantecele ei pe Regele Regilor si Domnul Domnilor!
Raspuns pentru @alinutza_6179@
Cred că ortodoxii ar trebui să facă și preoți femei, tu ai putea să fii un prelat ascultat de credincioși, dacă ăștia ar face și popi femei.
Chiar de ce nu fac ăștia popi femei, poate îmi explici și mie, de ce la ortodoxi, nu sunt popi femei.