Pai fara mama, fara tata, fara haine, saracie... aia mai e copilarie. E omisa din biblie partea asta pentru ca ar fi fost prea lacrimogen.
Esti o imitatie si tu, stai linistit.Am mai vazut inteligenti ca tine pe aici.
Sa fii prost nu inseamna ca ai o parere proprie.
Nu esti in stare sa-ti argumentezi o opinie. Probabil nici nu stii ce inseamna "agnostic" dar iti place cum suna. Ca zici ca esti evlavioasa sau ca esti agnostica, tot dintr-o turma faci parte. Bravo!
Bună.
Dumnezeu i-a făcut după chipul și asemănarea Sa, ori El nu era un copil!
Pa, pa.
Nu au avut copilărie, Adam a fost făcut adult, de asta nu este descrisă copilăria lor în Biblie, Eva la fel, ea a fost făcută din coasta lui Adam, şi avea aceeaşă vârstă cu el
Nu trebuia sa te deranjezi sa-mi raspunzi daca sunt o "prost crescuta". Vorbim aici de Dumnezeu(am scris cu litera mare sa te multumesc) pe care nu-l compari cu mine. Oamenii nu cred in mine, ci-n Dumnezeu, asa ca de ce sa se fi scris undeva de mine? Si parca biblia te invata sa-i accepti si pe atei si sa nu-ti fie scarba de ei. PS: si vezi ca n-am mentionat nicaieri ca sunt atee sau ca nu cred in Dumnezeu PPS:ti-as recomanda tie acele tratate de psihologie[actuale chiar, nu neaparat viitoare]