| Inferno a întrebat:

Citisem undeva un articol,despre un criminal judecat pentru crima,care l-a cerut ca martor pe Dumnezeu, nu mai stiu tara in care se petrecea acest lucru si legile primitive din ea, insa procesul a fost amanat foarte mult timp deoarece martorul, Dumnezeu, nu se prezenta. Povestea este reala din ce am inteles.

Ceea ce nu am inteles este motivul pentru care Dumnezeu a refuzat sa se prezinte, oare a incercat sa submineze justitia? Care credeti ca este motivul?
In plus, Dumnezeu ii promisese criminalului ca se va prezenta la proces, asta din ce a afirmat respectivul, cu toate acestea nu s-a tinut de cuvant, este moral acest lucru?

13 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Cred ca realizezi ca acel om era bolnav psihic si nici nu cunostea Biblia, pentru ca daca ar fi stiut-o, nu ar fi cerut asa ceva.

| Inferno explică (pentru danay72):

De ce era bolnav psihic? Pentru ca era criminal sau pentru ca el credea in Dumnezeu? Nu vad cum ai ajuns la concluzia asta.
"...nici nu cunostea Biblia, pentru ca daca ar fi stiut-o, nu ar fi cerut asa ceva."
Ce vrei sa spui, scrie in Biblie ca Dumnezeu nu se prezinta la procese?

| fllu07 a răspuns (pentru Inferno):

Nu nu scrie. dar scrie ca nici cerurile nu il pot cuprinde. 1Imparati 8:27.
atunci cum ar incapea intr-o sala de judecata?
si sincer, ce dovezi ai tu, ca povestirea este adevarata? nici tu nu esti sigur. si eu pot fac o chestie de asta, si sa folosesc ca argument poveste cu punguta cu 2 bani. sau capra cu 3 iezi, si apoi sa te intreb de ce nu a intervenit Dumnezeu sa salveze iezii? este crud? mda, se pare ca undeori da inteligenta pe langa in cazul unora.

| danay72 a răspuns (pentru Inferno):

Ai inteles bine ideea, sunt convinsa.

| OnuOnulică a răspuns:

Du-te frate la nebuni că acolo e locul tău.
Cum să vină Dumnezeu? întrebare prostească.
Chiar dacă nu se arată asta nu înseamnă că nu există.

| Inferno explică (pentru OnuOnulică):

Pai de ce sa nu vina daca a fost chemat ca martor?

| sublime89 a răspuns:

Dumnezeu se pare ca e PSD-ist. Prea vrea el sa submineze justitia laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,ma hades.ce justitie proasta avem, noi astia de jos.Incapabila si inutila.banuiesc ca era evreu criminalu? fiindca ei au o chestie de genul; daca pica ulciorul peste piatra; vai de ulcior. daca pica piatra peste ulcior, vai de ulcior.intodeauna e vai de ulcior.Soarta.

| DarkAndDreary a răspuns:

Hai ca asta-i buna laughing
Si in Romania parca cineva l-a dat in judecata pe Dumnezeu dar a fost refuzat pe motiv ca Dumnezeu nu e o persoana si nu are domiciliu laughing

| sublime89 a răspuns (pentru DarkAndDreary):

Iti dai seama ce sarac e d-zeu daca n-are domiciliu? E un om al strazii inseamna, sau mai degraba un zeu al strazii laughing

| DarkAndDreary a răspuns (pentru sublime89):

Dar credeam ca biserica e Casa Domnului laughing

| sublime89 a răspuns (pentru DarkAndDreary):

Da, iar la cate biserici sunt, e clar ca nu are o adresa stabila laughing

| Daniel1509 a răspuns:

" eu Dumnezeu sa ma cheme ei pe Mine laprocesul lor? Vine Dumnezeu inde vor niste hahalere? nimeni din lumea asta nu ii spune lui Dumnezeu ce sa faca. Sa va fie clar. Hahalere ce sunteti! Sa ardeti in Iad huoo hu"

Cu mandat de aducere au incercat? Trimite mascati si aduc aia pe oricine