Cuvantul lui Dumnezeu m-a binecuvantat cu adevarat si mi-a schimbat viata.In fiecare dimineata citesc cateva versete, savurez fiecare moment, si o port tot timpul cu mine.
Ocazional, când mai am chef să râd, când mai am ceva de învăța de evrei pe la istorie, nimic special.
Doar nu sunt nebuna sa-mi pierd timplul cu asa ceva in loc sa ma delectez cu carti pe gustul meu.
Din pacate, cand te vei afla in fata lui Dumnezeu la judecata, aceste cuvinte iti vor fi de marturie!
Nu citesc, STUDIEZ biblia, regulat, adica aproape in fiecare zi.
si o fac pentru ca este singura carte plina de intelepciune practica, inspirata de Dumnezeu, care vrea ceea ce este cel mai bun pentru noi oamenii.
Cand o sa am chef sa mi bat joc de minutele din viata de cacao promit ca o sa ma torturez cu cititul bibliei.
Deloc,doar cand vreau sa citesc ceva de groaza citesc vt, acum vine craciunul o sa ma uit la nasterea cand soldati ucideau toti copii e asa de groaza
Am citit-o ocazional si am aruncat-o.
Nu-mi trebuie o carte care se contrazice non stop.
Dar nici tu nu ai incercat sa o intelegi!
Ma enervez atunci cand vad pe cineva care ma contrazice si nu are dreptate nici macar 1%.Cu ce dovada vi de imi spui ca nu se contrazice? Eu iti pot dovedi, dar tu nu
Dar adu tu dovezi in care sustii ca Biblia se contrazice...adu dovezi.
Asta nu inseamna ca cineva nu are dreptate
Am citit regulat, pentru un timp, Biblia, Koranul, Tora si Veda.
Trei dintre acestea mi-au insultat inteligenta la un nivel cosmic.
Ghici care e a patra.
De regula, in fiecare zi, desi sunt si zile cand nu mai apuc.
Recomand un articol despre citirea Bibliei: http://www.comori.org/articol.php?nr=230&sub=0