| klau95 a întrebat:

Cn e de acord cu mine ca s-a mutat Trivia/Amuzante la Religie? aica e caterinca mare.vin si fac numa glume.Adminilor luati in calcul si faceti cv fiecare categorie cu rostu ei.

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asta ar trebui sa o zici la CONTACT, aici vei primi raspunsuri de la utilizatori nu de la administratori.

| klau95 explică (pentru mgtow):

Pai da-mi un nume de adminhappy NoName e unul?

| mgtow a răspuns:

Noname nu e administrator, Cristina e paznicul siteului. Nu se supara daca nu-i stii numele; cand iti raspunde la mesaj atunci iti apare numele ei jos.

| AnghelB a răspuns:

E plin de atei agramati, ignoranti si rautaciosi. Ar trebui o categorie ATEI AGRAMATI.

| FucktheSystem a răspuns (pentru AnghelB):

Ce-ți place să generalizezi. Hai să facem o statistică pe site, sunt mai mult ca sigură că raportul de creștini agramați este mai mare decât de atei agramați, doar ca idee.
Gândește-te numai la fetițele de la „Dragoste și sex" care dabia leagă două cuvinte, crezi că sunt atee?

| anonim_4396 a răspuns (pentru AnghelB):

Raule ma faci sa plang eu nu sunt rau / eu is diabolic / numai fi asa rau fiecare are libertatea de exprimare / fara suparare dar atei vb civilizat fara suparare

Răspuns utilizator avertizat
| Mindreader13 a răspuns:

Asta asa-i. rolling on the floor

| ady123 a răspuns:

Da

| klau95 explică (pentru ady123):

E ady123 laughing scuze nu ma pot aptine.

| ady123 a răspuns (pentru klau95):

CE sunt?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci religia e o comedie?

| DraGfirE a răspuns:

Aici sunt de acord cu misogin are mare dreptate la un suport/contact sa trimiti despre ce se intampla si iti dau un sfat nu scrie cu prescurtari.

Întrebări similare