| jadir a întrebat:

Coca-Cola bautura Satanei hahaha - http://www.youtube.com/watch?v=5lBavNcbnKM&feature=playe r_embedded

voi ce parere aveti?

9 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Atunci Pepsi e bautura lui Dumnezeu?

| Dumnezău a răspuns:

Mhm,eu beau Pepsi.N-o sa ard in iad! smug

Răspuns utilizator avertizat
| PinkPanther a răspuns:

rolling on the floor)) mi-ai facut ziua mai buna cu filmuletul asta... de sarbatori este baututa satanei, dar in rest o fi a lui dumnezeu? trebuie verificat laughing) Deci asta era nociv in cola, nu chimicalele din ea, ci tracusorul de pe ambalaj laughing)

| DreamAutopsy a răspuns:

Că un alt tâmpit n-are ce face.

| JajaAliensHere a răspuns:

Hmm, interesant laughing Probabil e doar un mesaj subliminal, asa cum intalnim pe majoritatea ambalajelor de la Mc Donald's.

| OmletteDuFromage a răspuns:

rolling on the floor...salvati generatia tanara. nu'i mai lasati sa bea cola. cumpartile cate-o vodka.

| sL0boz a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floor Misto, pana si sucul a devenit satanist si ne otraveste sufletul, in nici un caz cola nu ne otraveste burta si ficatul, dar sufletul DA!
Asa ca numai beti cocacola pentru ca e satanista! nu pentru ca va distruge sanatatea!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ha, ha. Eu am mai gasit nu stiu cati 6 in afara de aia, deci chiar e esuat. Si eu am rani care seamana cu 3 de 6, atunci inseamna ca sunt ispitita de nea D?