Nu era moneda mare, incapea lejer sigur. Gen moneda de 5 bani
Ai văzut cornulețele cat de mari erau?
Pai ai zis că te ai uitat pe urma de pe fundz deci ce moneda era?
Moneda de marime mica.
din ce a zis ea, nu erau mici, iti dai seama. medii, probabil
"Partea stranie e ca am vazut cu ochii mei forma monedei pe fesa ei"
Pai hotărăște te, ori ai văzut ori nu. Scârțâie povestea deja.
Nu ai inteles nimic din pacate. Reciteste. Am spus ca am vazut linia rosie, forma monedei ca si cand i s ar fi lipit de fund dar nu se intamplase asta.
Am si scris mai sus ca era mica, forma mica de moneda de 5 bani. Of, ce o fi asa greu de inteles.
Sigur era 5 bani? Poate era 1 ban. Zic sa o suni sa mai masori odată.
"Ea a calcat-o in picioare si a facut un gest cu mainile - si le-a scuipat si le-a trecut usor peste fund, ca si cand ar 'spurca' vraja."
"Colega mea e o tipa foarte rationala"
NU.
Sunt superstitii, asa e.
Dar cum explici ca tipa avea urma rotunda ca de moneda pe fund, ca se atinsese cu mana? Sa 'spurce' vraja
O pata rosie pe piele poate avea multe cauze. Iti dai seama ca mi-e imposibil in situatia data sa-mi dau seama de la ce provine. Dar cu certitudine nu de la ritualul cu moneda.
Nu era pata, ci un semn ca un cerc, ca si cand ar fi stat cu fundul pe o moneda.
Avea capse la blugi, sau naiba stie pe ce a stat. N-am de unde sti. Dar sa creada cineva ca i se trage de la manevra cu moneda "vrajita" e imbecilitate in forma pura.
Avand in vedere ca tipa nu avea buzunare/nimic pe scaun...ce alta explicatie rationala sa gasesti. Ca m-am gandit la toate. ciudat, oricum.
Se pare ca stii toate detaliile, de la ce eram imbracata pana la ce era pe scaun da nu stii de moneta aia sa ne zici daca era de 1 ban sau de 5 bani. offf
Fa misto in alta parte. Cu baietasii.
Pai mna, ma gandeam ca de asta ai pus intrebarea asta la misto, sa facem toti misto impreuna.
Da.te-ai gandit...pai, se pare ca nu prea gandesti.
Ok, nu gandesc, sunt mai bleg asa din fire.
De aia insist sa imi explici tu exact cum era cu moneda, dar vad ca nu vrei sa o faci.
O explicație rațională sigur există. Eșecul creștinului din ziua de azi e să fie ultra-fascinat de presupusele "întâmplări paranormale" în loc să-și vadă de viața lui spirituală.
"Partea stranie e ca am vazut cu ochii mei forma monedei pe fesa ei. "
Sa se duca la un dermatolog.
Tipa rationala... da... nu
Cel mai dubios lucru in toata povestea e ca tipa ti-a aratat fesele asa casual
Ne stim de 10 ani suntem apropiate si oricum era socata cand venise sa-mi spuna.
Este rationala, ca daca nu era, nu avea generatii de copii olimpici la psihologie.
Nu au legatura reusitele copiilor cu ratiunea ei. Olimpicul clasei mele avea mama schizofrenica. Si psihologia nu e o materie grea, nici nu stiam ca exista olimpiada pentru asa ceva. Olimpiada pe materie de un an? Olimpiadele nu arata nici macar inteligenta cuiva, maxim dedicarea sau de cata toceala e capabil. Toti olimpicii din liceul meu lucreaza in comert
Este o profesoara buna, nu toti profii reusesc sa inspire copii, sa predea in asa fel incat sa ii pasioneze materia. Si ea nu preda doar ce e in manual, 2 teorii si gata. Tipa vorbeste de chestii actuale, narcisism, psihopatie, exercitii, pune in practica diverse cu ei. Olimpiadele la psihologie nu sunt doar despre teorie, ci si spirit analitic, ca degeaba memorezi daca nu intelegi si nu aplici logic notiunile. Normal ca e meritul copilului, dar un profesor inspira pasiunea, dorinta, ajuta cu material de lucru, explica profunzimile si inainte de toate te invata CUM sa gandesti logic
anonim_4396 întreabă: