anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Complexul realizat de BOR pentru saraci, batrani si copii. Centrul "Sfântul Gheorghe", cel mai mare din Transilvania
FLACARAORTODOXIEI.RO|BY FLACARA ORTODOXIEI.se pare ca nu numai catedrale se construiesc in Romania? Se pare ca Statul a inchis niste scoale si schitale? fiindca erau mizere si goale? se pare ca statul,a daramat multe, si a construit putin spre deloc?

5 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Complexul ala a fost realizat mai mult din donatii. In continuare, firmele care vor livra/executa servicii pentru el vor fi cam scutite de taxe. Ar fi foarte misto daca la realizarea unui astfel de centru s-ar specifica clar si cine va livra servicii, cum au fost tocmite respectivele firme si mai ales cine e in spatele lor. Bor sunt mafioti, dar nu chiar timpiti. E si normal sa mai faca chestii de-astea ca sa ia ochii fraierilor. Gen Becali.

| mihai69 a răspuns:

Da... și SE PARE că la Catedrala mântuirii „neamurilor" s-a pompat din bugetul de STAT din greu... Normal că au închis spitale, dacă nu le-au mai ajuns banii ȘI pentru ele.

| anonim_4396 explică (pentru mihai69):

Ma nu fiti blegi, si voi daca aveti o hala nefolosita, o conservati pentru cand va va trebui.asa si spitalele si scolile inchise.la mine in comuna sant doua scoli inchise in sate si functioneaza in comuna una cu copii din trei sate carati cu masina, fiindca sant putini.la spitalele respective era aceeasi situatie blegilor.

| ExprimareLibera a răspuns:

"Scoale si schitale"laughing)))) nu stiu din ce cătun din Moldova ești, dar încearcă să scrii în română.
După 50.000 de biserici mai fac si ei câte un centru, de ochii lumii. Nici nu sunt sigur dacă există acest centru, dar nici nu mă interesează.

| anonim_4396 explică (pentru ExprimareLibera):

La fel si pa mine draguta, sant moldovean da sa nu ti superi ca vorghrsc limba stramosilor mei, ca moldova nu era lor, nici a noastra, ci a urmasilor nostri si a urmasilor urmasilor nostri in vecii vecilor.