1) Care considerați ca e ateul cel mai înverșunat de pe aici?=Eu
2) Care credeți ca e ateul care ar merita un premiu "fair-play" pentru comportamentul lui de pe site?=Eu
3) Care considerați ca e ateul care are cele mai serioase argumente pentru ceea ce crede el?= Eu
Numai că Eu, nu mai sunt ateu, de la 40 de ani, dar nici nu sunt creștin.
Am devenit Ateu la 10 ani, după ce am citit din Biblia creștinilor & am fost un Ateu foarte convins până pe la 34 de ani.
Eh deci tu ai spus sa spun suntem persone diferite, deci avem ideii diferite ca atare daca nu e ok pentru tine nu uita ca e o intrebare subiectiva. Eu am analizat subiectiv pe acesti utilizatori, dar totusi si obiectiv....deci mai cauta daca nu esti multumit.
Cred ca ai fost cit se poate de obiectiv! Si, pina acum, e cel mai OK raspuns!
Barfa, barfa, ne place barfa! (a se citi pe melodie, oricare, poate sa fie si manea).
Parca ateii erau fara minte si crestinii cu prea multa
Pentru a 3-a intrebare meriti un premiu
1)Nu i-am citit niciodata numele, dar e unul care pune 15 intrebari una dupa alta, si nici nu le citesc.
2)M25M
3)Gaia
Daca te referi Westafalia acest tip nu e ateu ci deist.
Nu stiu exact la cine ma refer, dar tipul e ateu sigur.
Eu nu cred ca ma incadrez la categoria "ateu". Inca.
Sunt inca in cautari si descoperiri
Uite iti dau lik-ul la profilul sau vezi daca e acesta iti zic ca e deist:http://www.tpu.ro/utilizator/aaknyd
acesta e?
Nu-i asta, oricum eu trebuie sa ma duc la liceu, noroc, o zi buna!
Westfalia are o gandire pe care o admir si i-o impartasesc in mare parte. E realist, e inteligent, imi place felul sau de a pune problema.
Numai sa fi atent ca-si va schimba des numele de utilizator dar o sa-l recunosti dupa intrebari, nici o problema.
1. Cel mai inversunat e raymusic alias ateismulstareanaturalaaomului spune lucrurilor pe nume, pune intrebari la obiect, directe.
2. M25M
3. Mădă0611
Nu e frumos sa dai nume, nici la cealalta n-am vrut sa dau, dar daca tot a aparut pe acolo, am zis cine e.
3) Care considerati ca e ateul care are cele mai serioase argumente pentru ceea ce crede el? - Pentru a scapa de indoctrinarea la care a fost supus, un ateu se foloseste de stiinta, a stii, nu credinta, a crede. Oky, ca nu avem dovada concreta ca Big-Bang-ul a fost real, si credem ca da, nu e nici 0. 00000001% asemanatoare cu credinta voastra. Ia-ti toata aparatura de care ai nevoie, si o sa descoperi lucruri logice, pana si activitatea creierului unui crestin cand vorbeste cu dumnezeu, compara apoi rezultatete cu alte creiere, sa vezi ce si cum. Nu te impiedica nimeni sa pui manuta si sa cercetezi, astfel sa te convingi ca stiinta stie si religia presupune si intra tot cu presupusul pe teritoriul stiintei asumandu-si merite . Acum ca multe au fost explicate si dovedite, datorita stiintei, in afara de Big-Bang si voi il puneti pe prietenul vostru acolo e alta mancare de iepuri, cam ipocrita mancarea asta. La ce folos atatea stele, planete, galaxii, pe care le poti vedea multumita tehnologiei, deci nu te mint oamenii de stiinta, daca oamenii nu ar fi putut sa le vada daca unii nu ar incalca legile lui dumnezeu? Unii si-au dat viata pentru adevar, altii au pus-o la bataie, ca acum credinciosii sa-l laude pe dumnezeu pentru "minunile" lui? Si la dat viata nu ma refer la martiri crestini, pentru care acea sinucidere e un lucru bun, ca doar asa ajung 100% in rai, si scapa de iad, unde, cica, durerea e mult mai mare. Doar crezand asta, durerea fizica se diminueaza sau chiar dispare, asa ca ei sunt fix 0.
Tocmai explicam a 3-a intrebare ca stiu ca la mine se referea si Cristi.
Eu nu cred ca animalele au sentimente, stiu ca au, ca le vad, le vad ca se tem, se bucura, viseaza. Nu cred ca oamenii nu sunt diferiti de animale, stiu, ca vad ca sunt la fel. Doar astea 2 argumente imi ajung sa nu cred in dumnezeul biblic. Credinta inseamna a presupune. Nu cred ca totul e in creier, stiu, ca am incercat sa imi imaginez cu ar fi plantele pe alta planeta si am observat ca nu fac decat sa combin elemente din lumea pe care o cunosc. Exemplele pot continua.
faringosept întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: