Totul are un preț pe lumea asta. Chiar și poveștile mitice cu îngeri și draci. Eu cumva că la mafie, dacă ești cu noi suntem și noi cu tine
"Câte bordeie, atâtea obiceie."
Nu există vămi. Doar caracterul fie ne recomandă pentru cer, fie ne recomandă pentru iad.
Ortodoxia nu te poate ridica mai presus de sfinții pictați pe tavanurile ei. Ca să cunoști pe Dumnezeu trebuie să ieși din biserica, să îndepărtezi sfinții ei ca să poți vedea cerul și pe Dumnezeu.
Corect, dacă mori moarte de martir în credință ți se iartă păcatele pentru că se consideră că Îl iubești atât de mult pe Dumnezeu că ți-ai dat viața pentru El. Dar să nu te gandesti ca moartea mucenicească e ușoară.
Chiar daca ti-ai omorat sa zicem parintii?
Problema cu aceste întrebări ipotetice e că sunt extrem de simpliste. Da, teoretic daca mori martir chiar si daca ti-ai omorat parintii iti sunt iertare pacatele, dar trecând dincolo de teorie trebuie precizat că cineva care a avut ura și completa lipsă de judecata de a-si omori proprii părinti mai mult ca sigur nu va avea forța sprituala si curajul de a-si da viata pentru Hristos.
Învățături false. Nici măcar nu știu de unde au apărut atâtea vămi, eu n-am găsit nici măcar una în Biblie.
Mi-a spus preotul ca in mare parte da, se iarta tot, cu mici exceptii ex: masturbarea.