Fantezi din basme bazate pe nimic, dar vin bani de la fraieri, Romania e ultima tara asa ca nu te mira ca e plin de secte, pupatori de moaste
La astia in fiecare an e sfarsitul lumii. Ba chiar de doua, trei ori pe an.
De fapt e doar marketing crestin. O amenintare iminenta ii face pe fraieri sa devina mai darnici cu "salvatorii" lor si mai supusi liderilor gruparii crestine la care au aderat.
Daca ar fi "cercetat" mai cu atentie Biblia ar fi citit clar ca scrie ca timpul sfarsitului nu-l stie nimeni, nici ingerii nici oamenii ci doar Dumnezeu. E asa hilar sa auzi de oameni care "cerceteaza" Biblia dar aparent nu-s in stare sa o citeasca.
Sunt unii pe YouTube care spun că sfârșitul vine în octombrie, Flavius Pană de la Casa de Rugăciune pentru Toate Popoarele, e un adventist.
Uite de cate ori trebuia sa vina Isuzu și sa fie sfârșitul lumii:
https://en.m.wikipedia.org/......tic_events
Cand vine Isuzu?
Vine cu masina lui zburatoare aia cu volan pe dreapta?
Daca conduce el va sta in dreapta Tatalui asa cum scrie in Biblie.
Da, trăim vremurile de pe urmă. O spune și Ceasul Apocalipsei reglat de oamenii de știință. (https://ro.wikipedia.org/wiki/Ceasul_Apocalipsei)
Dar nu mai sunt profeții biblice care să precizeze un anume timp (zi, lună, an). Ultima mare profeție (cea mai lungă perioadă) s-a încheiat în 1844. (Vezi cele 2300 de zile profetice din Daniel)
Sunt mulți care greșesc, inclusiv oameni care pretind că ar fi adventiști. Dar adventiștii cred că timpul profetic s-a terminat în 1844. Vezi ce zice chiar profeta lor (Ellen G. White):
„Poporul nu va mai avea nici o altă solie cu privire la o dată precisă. După perioada de timp cuprinsă între 1842 și 1844 (Apocalipsa 10, 4-6), nu mai poate fi nici o altă indicație precisă, referitoare la timpul profetic. Cea mai lungă perioadă de calcul s-a încheiat în toamna anului 1844. — The S.D.A. Bible Commentary 7:971 (1900)." {Evenimentele Ultimelor Zile 36.2}
Concluzia vine din Apocalipsa 10:6 „s-a jurat pe Cel ce este viu în vecii vecilor, Care a făcut cerul şi cele ce sunt în cer şi pământul şi cele ce sunt pe pământ şi marea şi cele ce sunt în mare, că timp nu va mai fi".
Acel „timp nu va mai fi" se înțelege ca fiind vorba despre timp profetic, profeții cu privire la un timp anume.
Deci, cine fixează date în zilele noastre și pretinde că le scoate din Biblie e înșelat și înșelător.
Il urmariti pe Flavius Pana de la Casa de Rugaciune pe YouTube? Are transmisiune vinerea de la 21 si sambata de la 10 si 12:15, vorbeste despre venirea Domnului Isus.
Nu, deloc. Și nu vreau să comentez despre el, că nu am nimic bun de zis. Domnul să-l lumineze.
Am rămas șocat când am văzut ca s-a "auto-botezat"
Sunt oameni cu har care au cateva raspunsuri totusi data exacta poate unii dintre ei o cunosc, exista si liberul albitru conteaza si omenirea in ce parte inclina balanta spre bine sau spre rau
Dupa cuvantul Domnului Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, vor veni multi profeti mincinosi si hristosi mincinosi ca sa insele lumea, dar sfarsitul numai Dumnezeu il stie! Cred in Dumnezeu Sfanta Treime, din care Unul Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, S-a intrupat de la Duhul Sfant si din Fecioara Maria si S-a facut Om. Si mai cred in Biserica una, sfanta, soborniceasca si apostoleasca. Conform Scripturii, Biserica lui Dumnezeu este "stalpul si temelia adevarului". - 1 Timotei 3, 15
Biserica este doar cea Ortodoxa, de Rasarit. Deci, cuvantul lui Dumnezeu si al Bisericii Sale este de incredere! Atat!
Cuvantul unor sectanti de pe Youtube, care isi "taie" mintea in scripturi, e doar pleava.