Romania este o tara in care predomina religia ortodoxa si cu asta am spus tot!
Nu neaparat majoritatea inseamna ca este cea mai corecta si buna religie.
Tocmai asta si voiam sa spun! Se vede cu ochiul liber lucrul asta.
Ok, intelesesem invers.
Gresit, Romania e una dintre cele mai crestine tari din Europa, daca nu chiar cea mai crestina.
Nu inteleg de ce ti se pare ca in Romania toti barbatii sunt sfinti apostoli iar toate femeile sunt doar pacatoase? Sunt barbati cu mult mai pacatosi decat femeile; dar Cel care este in masura sa judece pacatul este doar Dumnezeu.
In concluzie, Romania se crede o tara crestina, dar realitatea contrazice aceasta. Crestin nu esti cand injuri, bei, cand esti un om corupt si cand esti crestin doar cu numele.
Da ce daca e crestina = buna? una atee nu poate fi mai buna? suedia, norvergia, Germania, la noi religia e o trditie nu ca credem in de astea putinii chiar cred multi cred ca e la moda
Romania a fost increstinata chiar de catre ucenicii lui Iisus Hristos, respectiv Sfantul Apostol Pavel, Andrei si Filip. Teritoriul tarii noastre este increstinat de mult timp deci putem sa zicem ca e crestina dar cu mici exceptii
Sau cu mari exceptii. Nu te poti numi crestin cand desi sustii ca ai o religie, o incalci din plin. Sa lasam balta increstinarea facuta de orice sfant, crestinul adevarat este cel care se pocaieste de pacatele lui, asa cum cere Scriptura.