| aicinuehi5 a întrebat:

Considerati Romania o tara crestina? Si daca da, atunci de ce sunt mare majoritatea romancele pacatoase?

16 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Romania este o tara in care predomina religia ortodoxa si cu asta am spus tot!

| morningstar a răspuns (pentru Esperança):

Nu neaparat majoritatea inseamna ca este cea mai corecta si buna religie.

| Esperança a răspuns (pentru morningstar):

Tocmai asta si voiam sa spun! Se vede cu ochiul liber lucrul asta.

| morningstar a răspuns (pentru Esperança):

Ok, intelesesem invers.

Răspuns utilizator avertizat
| Bogdanux a răspuns:

Gresit, Romania e una dintre cele mai crestine tari din Europa, daca nu chiar cea mai crestina.

| morningstar a răspuns:

Nu inteleg de ce ti se pare ca in Romania toti barbatii sunt sfinti apostoli iar toate femeile sunt doar pacatoase? Sunt barbati cu mult mai pacatosi decat femeile; dar Cel care este in masura sa judece pacatul este doar Dumnezeu.
In concluzie, Romania se crede o tara crestina, dar realitatea contrazice aceasta. Crestin nu esti cand injuri, bei, cand esti un om corupt si cand esti crestin doar cu numele.

| harciog a răspuns:

Pentru ca urmeaza traseul pinguinilor.Se nasc in nord si migreaza spre sud.

| OOOLEOOO a răspuns:

Toti suntem pacatosi! happy

| ateuNEGATIV a răspuns:

Da ce daca e crestina = buna? una atee nu poate fi mai buna? suedia, norvergia, Germania, la noi religia e o trditie nu ca credem in de astea putinii chiar cred multi cred ca e la moda

| Danielcristian a răspuns:

Dumneata te consideri nepacatos?
Sau de ce faci afirmati la altii?

| RaluuxD a răspuns:

Romania a fost increstinata chiar de catre ucenicii lui Iisus Hristos, respectiv Sfantul Apostol Pavel, Andrei si Filip. Teritoriul tarii noastre este increstinat de mult timp deci putem sa zicem ca e crestina dar cu mici exceptiihappy

Răspuns utilizator avertizat
| morningstar a răspuns (pentru RaluuxD):

Sau cu mari exceptii. Nu te poti numi crestin cand desi sustii ca ai o religie, o incalci din plin. Sa lasam balta increstinarea facuta de orice sfant, crestinul adevarat este cel care se pocaieste de pacatele lui, asa cum cere Scriptura.

Întrebări recente