| bleakk a întrebat:

Constituie iestitul in club un pacat dpv crestin? Unde se bea,se fumeaza,se asculta un anumit tip de muzica iar tu ai o iesire cu niste prieteni,nu bei,nu fumezi, asculti INDIRECT muzica.

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Zicea ceva Iisus de cel ce iubeste lumea: "Daca cineva iubeste lumea, iubirea Tatalui nu este intru el;"
Pacat este idolatria, sa faci idoli din placerile lumesti si sa traiesti pentru ele.

| danay72 a răspuns:

Poate conduce la păcat, pentru că anturajul și muzica îl vor influența, ajungând ca ceilalți. 1corinteni15:33

| Holiday a răspuns:

Daca-ti aduci o cruce de minim 30 cm si o asezi pe masa, nu mai e pacat. De asemenea trebuie sa spui o rugaciune cand intri, una inainte de primul pahar si cateva dimineata dupa ce te trezesti din mahmureala. Aaa, si neaparat trebuie sa bei agheazma a doua zi dimineata, ajuta la recuperarea din mahmureala.
Atentie mare sa nu uitati crucea pe masa, daca sta mai mult de 12 ore in club se va inchide clubul si nu mai aveti unde merge apoi.

| Alcyon a răspuns:

Asa, orice este pacat... Si sa te uiti la fustele scurte ale femeilor e pacat happy

| Zenithf a răspuns (pentru Alcyon):

Mi-ar place sa comit acest pacat, dar sa nu raman doar cu uitatul :p

| iurii75 a răspuns:

Nu-mi fac prieteni care beau, fumează...
Deci n-am ce căuta acolo (și prietenii la fel)
Bine, nu comiți păcat, dar " tovărășiile rele strică obiceiurile bune". În plus nu poți lua foc în sîn fără să te frigi (sau să-ți pîrlești blana) Nici fumul nici anturajul nu te îndeamnă la nimic bun - la ce m-aș duce?

| Neo12 a răspuns:

Nu, nu e un păcat.
Atâta timp cât nu se exagerează cu ceea ce faci acolo, n-are de ce să fie un păcat.
Mergi şi tu acolo să cunoşti lume, să te simţi bine, nu ca alţii să se bată, să se drogheze sau alte lucruri.

Întrebări similare