Nu cred. Pentru ca incalca una din cele 10 porunci.Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.Adica sa nu-L batjocorim.
Hai pe bune...
Deci pentru ca ei incalca una din poruncile decalogului inseamna ca nu stiu cine e Dumnezeu? Judecand ast fel nimeni nu stie cine e Dumnezeiu(ceia ce poate ca e sau poate nu e adevarat)
Eu am auzit și de îndoctrinare ateistă. Să susții o teorie care nu e demonstrată (teoria evoluției) nu e chiar "științific". Dar e decizia ta...
1.S-au gasit multe schelete care se pot plasa intre cimpanzeu si om vechi de 4 milioane de ani.
2.Creierul maimutei este cel mai asemanator cu cel al omului.
3.ADN-ul omului este 96% ca cel al maimutei
4.Omul este inca intr-o evolutie continua.In ultimii 10.000 de ani omul a suferit schimbari de la inteligenta pana la dexteritate.
Acum, unde sunt doveziile creationismului?
Ma gandeam sa iti raspund eu la intrebarile astea, dar mai bine iti recomand cartea Firmilian Gherasim, Ion Vladuca - Ortodoxia si eroarea evolutionista, pe care o poti descarca de aici : http://fisierulmeu.ro/......a-pdf.html
Ceea ce as dori de la tine este sa incerci pe cat posibil sa adopti principiul "sine ira et studio" (fara ura si impartinire) cand o vei citi. Este o carte foarte buna pe care ti-o recomand, fiind usor de citit. :)