| Antipaticu a întrebat:

Copii, ema spune ca daca ascult rock, o sa ajung in iad.
Deci, daca ascult Bon Jovi, Elvis Presley, The Beatles etc. o sa ajung in iad?

Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

Exagerat. Ritmul este ritm. Elvis şi alţi rock-eri şi-au început cariera muzicală cântând în corul Bisericii.
Papa însuşi a urmărit opera rock Jesus Christ Superstar.
Contează mesajul pe care vor să-l transmită şi nu ritmul muzical folosit.

42 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Perceptia pocaitilor asupra muzicii e una extrem de idioata.La ei, si Maria Ciobanu are ascunse in piesele ei mesaje sataniste.Sau referitor la orice alt gen de muzica (blues, jazz, rock, metal, pop, disco, folk, muzica clasica, muzica ambientala etc.). Doar daca asculti muzica cu mesaj religios, atunci esti pe "calea cea buna". Afirmatia asta idioata e pentru cei ce pot fi dusi usor cu zaharelul.

| Polaris a răspuns:

Dragi prieteni, în cazul ăsta pot spune că mi-am asigurat 15 vieți în infern și un bonus de tortură facială zilnică pe decursul a 30 de zile. I dont care anymore.

| EmaS a răspuns:

Da un copy-paste la raspunsul meu unde iti spun ca o sa ajungi in iad.

| Paulla a răspuns:

Dacă tu ajungi în Iad cu Bon Jovi, eu cu Children of Bodom, Dimmu Borgir, Slayer şi AC/DC unde mai ajung?

Răspuns utilizator avertizat
| Paulla a răspuns (pentru Antipaticu):

Adică o să conduc Iadul, sau ceva de genul? Frumos, am să încep un război cu Raiul.

| ML001 a răspuns:

Depinde pentru cine canti! daca Ii canti Lui Dumnezeu o melodie rock cu versuri crestine este binevenita dar daca melodia rock este adresata drogatilor, betivilor etc logic ca o sa ajungi in iad!

| LolNope a răspuns:

Ehhh,daca e asa,desi nu cred,sper sa ajungem in acelasi cazan.
In timp ce ardem cantam "You give looooveee a baad nameee"...
Dupa cum zicea si altcineva mai sus, iti dai seama ca Elvis si The Beatels sunt acolo si inca o gramada, iti dai seama ce ditamai concertu'e acolo?

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Nu te fa partas la pacatele lor.

| DarkBlood32 a răspuns:

Mă ce dracu te iei după aia?laughing