| Antipaticu a întrebat:

Copii, feriti-va de ema
ea spune ca e credincioasa insa e foarte sireata
Isus a transformat apa in vin la nunta din Cana
Isus a folosit vinul, ca sa-l transforme in Sangele Sau Preasfant
ema zice ca nu e vin ci must, insa in Biblie e vorba de vin si nu de must
deci feriti-va de ea

Răspuns Câştigător
| ElGreco a răspuns:

Mama noastră... A tuturor celor de pe TPU. Iubeşte-o, fiule!

57 răspunsuri:
| cristiedge a răspuns:

Poftim? Si e Iisus nu Isus.

| zuzu a răspuns:

Cine mai e si Ema?

| KirigayaKirito a răspuns:

Chiar nu inteleg.tu nu ai ce face? Adica e un lucru banal.si dc sa ne ferim de ea? Ca a gresit.sau poate ca nu! Ai fost tu de fata sa vezi daca e must sau vin?straight faceParerea mea e ca exagerezi! Sper sa va impacati si toate cele bune! Si nu mai tineti site-ul ocupat cu astfel de afirmatii! pup kiss

| NoNameJunior a răspuns:

Must?! zau? Isus a transformat apa in vin! oricine stie asa ceva.
Ema nu stiu ce a patit.adica de la un timp raspunde numai cu citate Biblice sau se enerveaza foarte tare daca cineva spune ca nu e adevarat ce zice, si ne spune tot felul de minciuni! inainte nu era asa! dar acum...
da, ai dreptate.in Biblie spune de vin.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Las ca si mustul e bun eu nu beau alcool asa ca mai bine fara ambele decat un paharel e fb dupa mancare da nu cu butoiul ca porcul

| NoNameJunior a răspuns (pentru NoNameJunior):

*Iisus.scuze.

| DuddăBântuită a răspuns:

rolling on the floor)) Doamne. Ema e o super persoana, de ce sa ne ferim de ea? Ar putea sa ne fie un model in viatawinking Hai. acum dati stupid yawn

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Antipaticu):

Nu fi asa rau ea ne iubeste pe toti

| dana85 a răspuns:

Nu se glumeste pe asemenea subiecte si nu cred ca trebuie sa ne jignim, este loc sub soare pentru fiecare.

| nosferatu15 a răspuns:

Bai, ai vrea tu sa ai inteligenta Emei, dar tu nu esti decat un incult care nu are ce sa faca decat sa stabileasca in ce a transformat Iisus apa pana la urma. Aste-as lucruri minore, putin conteaza daca a transformat-o in must, in vin, in suc etc. atat timp cat El a vrut sa Ii fie cunoscuta puterea. Cauta-ti o viata, banaluleoh go on

| DuddăBântuită a răspuns (pentru Antipaticu):

Ok, sa zicem ca spune. Nu toata lumea spune adevarul. Nu toata lumea stie tot. Nici nu avem dovezi clare ca exista Dumnezeu. Dar unora le place sa creada... Lasa.i in basmul lor acolo happy

| zuzu a răspuns (pentru ElGreco):

Fiico.Dar fie happy Daca spui tuwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DuddăBântuită):

Tu esti bantuita?

| lifeForJesus a răspuns:

Domnul Isus sa aibă mila și de tine ca ești tare agitat sau poate a intrat un duh rău în tine?

| nosferatu15 a răspuns (pentru Antipaticu):

Tu nu faci diferenta nici intre sexe, distrusulewinking.
Vaai, ce gresealarolling eyes; se crapa pamantul sub tine, mai tacioh go on

| DuddăBântuită a răspuns (pentru anonim_4396):

Da big grin da ma gandesc de ceva timp la ceva... de ce? thinking imi raspunzi tu? Pe pardon... dumneavoastra, prea marite ray happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru lifeForJesus):

Da a intrat dracu in el danseaza pe manele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DuddăBântuită):

La ce te gandesti la o noapte in doi?

| DuddăBântuită a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu,nu,nu ca e pacat si se supara Doamne, Doamne happy ( rolling on the floor)) )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Antipaticu):

Nu fi asa rau man fata aia de 15 ani poate fi nevasta ta peste ani ce va zice copii tai / tati ziceai ca mama era in caldurii la 15 ani veau si eu sa fiu

| nosferatu15 a răspuns (pentru Antipaticu):

Bai retardatule, eu nu sunt fetita nici femeie, sunt de sex masculin bai ignorant prostalau ce esti. Taranii ca tine nu au ce cauta pe un site ca acesta mai ales sa-si bata joc de o femeie care chiar stie ce spune, analfabetuletongue