Chiar nu inteleg.tu nu ai ce face? Adica e un lucru banal.si dc sa ne ferim de ea? Ca a gresit.sau poate ca nu! Ai fost tu de fata sa vezi daca e must sau vin?Parerea mea e ca exagerezi! Sper sa va impacati si toate cele bune! Si nu mai tineti site-ul ocupat cu astfel de afirmatii! pup
Must?! zau? Isus a transformat apa in vin! oricine stie asa ceva.
Ema nu stiu ce a patit.adica de la un timp raspunde numai cu citate Biblice sau se enerveaza foarte tare daca cineva spune ca nu e adevarat ce zice, si ne spune tot felul de minciuni! inainte nu era asa! dar acum...
da, ai dreptate.in Biblie spune de vin.
)) Doamne. Ema e o super persoana, de ce sa ne ferim de ea? Ar putea sa ne fie un model in viata Hai. acum dati stupid
Nu se glumeste pe asemenea subiecte si nu cred ca trebuie sa ne jignim, este loc sub soare pentru fiecare.
Bai, ai vrea tu sa ai inteligenta Emei, dar tu nu esti decat un incult care nu are ce sa faca decat sa stabileasca in ce a transformat Iisus apa pana la urma. Aste-as lucruri minore, putin conteaza daca a transformat-o in must, in vin, in suc etc. atat timp cat El a vrut sa Ii fie cunoscuta puterea. Cauta-ti o viata, banalule
Ok, sa zicem ca spune. Nu toata lumea spune adevarul. Nu toata lumea stie tot. Nici nu avem dovezi clare ca exista Dumnezeu. Dar unora le place sa creada... Lasa.i in basmul lor acolo
Domnul Isus sa aibă mila și de tine ca ești tare agitat sau poate a intrat un duh rău în tine?
Tu nu faci diferenta nici intre sexe, distrusule.
Vaai, ce greseala; se crapa pamantul sub tine, mai taci
Da da ma gandesc de ceva timp la ceva... de ce? imi raspunzi tu? Pe pardon... dumneavoastra, prea marite ray
Nu,nu,nu ca e pacat si se supara Doamne, Doamne ( )) )
Nu fi asa rau man fata aia de 15 ani poate fi nevasta ta peste ani ce va zice copii tai / tati ziceai ca mama era in caldurii la 15 ani veau si eu sa fiu
Bai retardatule, eu nu sunt fetita nici femeie, sunt de sex masculin bai ignorant prostalau ce esti. Taranii ca tine nu au ce cauta pe un site ca acesta mai ales sa-si bata joc de o femeie care chiar stie ce spune, analfabetule
Jardelin întreabă: