| wdexwjmwd a întrebat:

Copii, mergeti azi la biserica?

37 răspunsuri:
| Dorugar a răspuns:

La biserica merg doar cei care isi bat joc de Isus!
Isus va invata in Predica de pe Munte sa nu mergeti la biserica ci sa va rugati acasa in intimitatea camarutei voastre (vezi Matei 6.5)
De ce nu il ascultati pe Isus?
Cumva din cauza ca va ademeneste Diavolul?

| EmaS a răspuns (pentru Dorugar):

Evrei 10:25,, Să nu părăsim adunarea noastră, cum au unii obicei; ci să ne îndemnăm unii pe alţii şi cu atât mai mult, cu cât vedeţi că ziua se apropie.,, Domnul Isus ne indeamna sa ne adunam impreuna pentru ca noi formam Trupul lui Hristos iar El este Capul.

| DyNo a răspuns:

Nu...

| Dorugar a răspuns (pentru EmaS):

Astea din "evrei" nu sunt cuvintele lui Dumnezeu ci sunt vorbele unor sarlatani care urmeaza legea unui criminal care ii prosteste pe fraieri ca adevarata Lege a lui Dumnezeu este un gunoi!
Chiar nu ti-e rusine sa minti constienta fiind ca ii indepartezi pe oameni de Dumnezeu Creatorul si ii atragi catre "dumnezeul" cu coada care se numeste Lucifer?

| dragos9234 a răspuns:

Da,nu merg.happy

Toata Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu.Cine va scoate din ea si el va pierde dreptul de la cer.

| raresbarbier a răspuns:

Nu merg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dorugar):

Dar se va mai spune si despre unitatea biserici spirituale. Deci vorbesti aiurea.

| 4b a răspuns:

Nu azi e ziua de odihna, deci nu merwinking

| LoveToHate a răspuns:

Ca sa ai o relatie cu Dumnezeu, nu trebuie neaparat sa te duci la biserica.

| Siim a răspuns (pentru Dorugar):

Iisus cu doi de,, i,,. Pe bune, va bateti joc de religie sad

Na vezi ca imi dai dreptate, desi o zici asa mai mincinos, adica cu jumatate de adevar, pentru ca ai "uitat" sa mentionezi ca si cine adauga!
Deci tinand cont de faptul ca sarlatanul Pavel si cioflingarii sai Ioan Luca Marcu +++ au adaugat si i-au schimbat intelesul si la ceea ce era deja scris in Tanach... iata ca ti-ai dat singura verdictul!
Si anume acela ca ai Iadul deja garantat.
Totul este doar o problema de timp!

| Dorugar a răspuns (pentru Siim):

Nu religia crestina isi bate joc de voi!
Si anume va pune sa va inchinati lui Lucifer cspunandu-va ca este Dumnezeu!
Mai multe informatii aici:
http://forum-anti-christi.forumers.ro

| Archdaemon a răspuns (pentru EmaS):

Nu te-ai saturat sa tot vii cu versete din biblie?

| loIosaurus a răspuns:

Nu Marioaro.

| HowdidIgethere a răspuns:

Da nenea

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns (pentru Archdaemon):

Nu.

Te inseli, ca sa ajungi in iad nu trebuie sa faci nimic.Dar daca vrei raiul trebuie sa te pocaiesti!

Bine,inteleg ca iubesti Biblia dar fii mai originala...

Aceasta sunt eu. Biblia este ghidul meu de viata. Bine, raspunsul trebuia sa sune cam asa: Voi merge la programul de dupa amiaza de la ora 18! Vii si tu?winking

Sa ma pocaiesc sa ajung ca tine?
Doaaaamne feri!

Lasand modestia la o parte sa stii ca sunt un model de viata pentru multi!

| Dumnezău a răspuns (pentru EmaS):

Cocoana,Napoleon era un model.Adam Smith era un model.Pana si Petru cel Mare era un model.Noi nu suntem in masura sa ne dam cu parerea asupra capacitatilor sau defectelor noastre, si nici ceilalti, ci faptele trebuie sa ne recomande drept modele sau obisnuiti.

Nu ma mira, ca doar se stie cat de mare e gradina Domnului!

Ghidul tau de viata e cam vechi, prea vechi.

| EmaS a răspuns (pentru Dumnezău):

Dragul meu, doream sa ii deschid ochii acestui domn ca sa vada ca a fi crestin nu inseamna nimic rau. Ma refeream la cei din jurul meu:la locul de munca, in societate, acasa, la biserica. Am 27 de ani de casnicie, trei copii pe care i-am educat cu principii si valori si sunt un model de viata pentru multi, deoarece vin sa le dam sfaturi sau chiar sa consiliez pe unii care trec prin diferite situatii.Fiecare avem modele de viata.Doresc sa scot in evidenta ca nu este nimic rau in a fi crestin, daca esti om in adevaratul sens al cuvantului.Nu am de ce sa ma rusinez!

Sigur esti un model de viata pentru multi crestini, dar nu crezi ca o persoana fara religie este un model mult mai potrivit pentru oameni, tinand cont ca religia a influentat si a manipulat dintotdeauna?

Dar imi aduce satisfactii si implinire!

Ce implinesti? ...iti pierzi timpul vorbind pe un site cu atei si crestini, satisfactie...sigur iti aduce:te certi cu ateii si inveti crestinii, totusi un loc mai bun ar fi la biserica sau in alta parte.

Întrebări similare