Faci o mare greseala! A fi ateu nu inseamna sa crezi in zei, a fi ateu inseamna sa crezi doar in tine insuti, sa consideri ca soarta te-a adus pe pamant si ca ai un destin de implinit. Iti mai repet odata ATEISMUL NU ARE TREABA CU ZEII
Un exemplu ca sa vezi care Dumnezeu e viu : (dau cateva exemple de zei pe care ii stiu)
Cei care cred in Buda merg la mormantul lui si el e acolo!
Cei care cred in Allah merg la mormantul lui si el e acolo!
Cei care cred in Dumnezeu (si Isus) merg la mormantul lui Isus si El nu e acolo pentru ca e viu!
Acum care Dumnezeu e cel adevarat?
Sunt de acord si cu ce au spus andreeei, Jasser si Kitty20!
Mai mare greseala o faci tu, ca nici macar n-ai inteles intrebarea!
Ateul nu crede in niciunul din cele 1000 de zeitati, iar voi "credinciosii" nu credeti in 999. din acestia!
Diferenta de 0, 1% dintre unii si altii nu va da dreptul de a va considera mai buni decat ateii.
Un ateu este adus pe pamant de sfanta Treime Mama+Tata + Love, noi nu suntem facuti de Dumnezeu din noroi!
Ce vorbesti?
Pe tine nu te-a nascut un om? adica Mama ta?
Te-o fi facut Dumnezeu din noroi?
Într-adevăr, este o mare diferență între un prozelit eretic așa ca tine și un creștin autentic.
Si in ce carte mai veche de 2000 de ani scrie ca exista vreo 1000 de zei? Cat despre crestinism, nu este o religie politeista, este un singur zeu (Sfanta Treime).
Mai conteaza cum credeti ca ati fost facuti? Tot in pamant va duceti si voi.
Mai omule tu ai probleme cu capul,eu zic sa dai fuga la psihologul scolii, mama ta ar trebui sa limiteze, la 2 ore / zi accesul tau la internet, dar obligatoriu sub supravegherea unui adult si numai pentru teme.Mai da pe la scoala si mai citeste carti, incearca "capra cu trei iezi" sau "punguta cu 2 bani " dar ma tem ca nici pe acelea nu le vei pricepe.
Noi credem ca parintii nostri sunt Dumnezeii care ne-au creat, si ca atare ii iubim si respectam ca pe niste adevarati Dumnezei, pentru ca avem convingerea ca si noi vom fi, sau deja suntem Dumnezei VII pentru copii nostri.
Pana si Isus ne invata ca Dumnezeu este in noi, numai prostii cred ca il intalnesc la biserica!
In Biblie scrie despre o adunare de Dumnezei, probail o sedinta cu sute de participanti!
Unde in Biblie recunoaste Yahwe ca face parte din Treime sau ca are un Fiu?
Nu mai vorbi a proasta ci mai bine raspunde la intrebarea pusa!
Da de unde stii tu ca ma duc in pamant?
Poate las testament sa fiu incinerat!
Oh well... peste mii de ani placile tectonice se vor misca iar tu vei cadea cu tot cu bolul in care ai fost bagat, daca asta iti e dorinta... sa fii bagat intr-un recipient 1/4.
Unde naiba scrie in Biblie despre o adunare de Dumnezei in adevaratul sens al cuvantului?
''Crdeti ca este oare o mare diferenta intre un ateu si un credincios'' Da, este. ''Se pot numi oare credinciosi aceia care nu cred in atea sute de zei si numai intr-unul singur?'' Da pentru ca credinicosul crede in singurul Dumnezeu adevarat.
De fapt, şi dumnezeu biblic a fost tot inventat de oameni.
Vezi ca ai schimbat "bulinele "intre ele si ai luat pastilele rosii in locul celor verzi eu zic sa chemi smurdul si sa lasi usa deschisa.Tu esti un copil frustrat care ai pus o intrebare de 2 bani, mama ta este de vina ca nu te supravegheaza si te tii de prostii.Eu zic sa incepi niste exercitii de respiratie pina te calmezi, poate ai fugit de la sanatoriu si ne birii pe noi la cap.
Dar tu ii poti numi dumnezei pe cei 999? Mare greseala.Este un singur Domnu, o singura credinta, un singur botez!
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: