| BeyondTheDarkSun a întrebat:

Creștinii citesc Biblia și consideră că pot face diferența dintre bine și rău.Nu-i așa.De ce? Voi să-mi spuneți.

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai in primul rand, astia care au citit Biblia se cred mereu superior si se cred Sfintii de pe lume. Diferenta dintre bine si rau nu o face oricine, trebuie sa fi foarte inteligent, poate sa fi trecut si tu prin niste experiente potrivite ca sa-ti dai seama.Mai pe romaneste : Tre' sa te gandesti.

| M25M a răspuns:

Am mai spus-o si ma repet, daca avem nevoie de o carte, chipurile sfanta, sau de un dumnezeu care sa ne spuna ceea ce e moral sau imoral, corect sau incorect, rau sau bun ori adica ceea ce este evidetn ori daca avem nevoie de o perioada( Decembrie- perioada cand trebuie sa fim mai buni{aceasta sintagma este de obicei insotita de o grimasa tampa}) care cere imperios savarsirea faptelor bune inseamna ca suntem foarte involuati.

| Qinz a răspuns:

Ciudata afirmatie, stiam sa le deosebesc pe cele doua de cand eram mic, si creca si tu si altii.

| RAY a răspuns:

Daca privim istoria popoarele care nu au citit biblia au fost cele mai pasnice ciudat nu?

| GRs a răspuns:

Cand o sa poata face diferenta dintre Dumnezeu din vechiul testament si cel din noul testament o sa poate face si aceasta diferenta cu adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot ce voi scrie aici va fi doar o parere personala. 80% din cei care citesc Biblia, nu o inteleg, o citesc din curiozitate, lipsa de ocupatie, sau cred ca daca o vor citi vor gasi ''adevarul''. 10% cred ca Biblia e o minciuna, o facatura. iar ceilalti 10%, au impresia ca inteleg ce scrie acolo, ma intreb cum inteleg atata timp cat nu gandesc rational? Astia care cred ca o inteleg, cred ca pot face diferenta dintre bine si rau, se cred oameni speciali, oameni ''insemnati'' de asa numitul Dumnezeu. Desigur 5% din ei dupa ce dau de necaz, au si uitat ce scrie acolo, si arunca toata ''credinta'' la gunoi. Repet, e doar o parere personala.

| martzian a răspuns:

Ce tare! I-ai intrebat pe crestini, nu-i asa? Si sunt cativa spamisti postaci care toata ziua nu fac altceva decat sa abereze - zici ca sunt astia de la PNL - care ti-au dat un raspuns de dragul fundei... Da-le domnule, funda, sa doarma fericiti! happy

Guys, get a life!

| 4b a răspuns:

Nu tata lumea stie sa faca aceasta diferenta...e mult de ''calculat'' si uneori, operatia esueaza.
Sanatatewinking

| danay72 a răspuns:

Nu e suficient sa citesti Biblia pentru a putea face diferenta intre bine si rau si aceasta pentru ca trebuie s-o intelegi si s-o aplici pentru a putea cultiva discernamant spiritual.Si din raspunsuri se vede cine se straduieste sa aplice si cine nu. 2Timotei3:16

| Încrucişătorul a răspuns:

Li se pune pe creier ideea aceea de milostenie ipocrita si, dintr-o data, ei le cunosc pe toate.

Cam asta ar fi apogeul explicarii. Patetic...

| milan9 a răspuns:

Simplu. Pentru că Biblia, asta își propune!